Hesabım
    Vin Diesel Başrollü "Fast & Furious 9"dan Teaser Paylaşıldı!

    Superbowl'da F9'dan teaser yayınlandı.

    Vin Diesel'ın yıldızı olduğu Fast & Furious 9'dan Super Bowl teaser'ı paylaşıldı. Yalnızca 30 saniye olan teaser'da hem aile yeniden bir araya geliyor. Hem de eski düşmanlar yeniden karşımıza çıkıyor. Aksiyon dolu F9 teaser'ı yıldız oyuncuları konuk ediyor.

    Uzun süredir gösterime girmeyi bekleyen Hızlı ve Öfkeli 9'un konusu ise şöyle olacak: Dominic Toretto’nun artık tek önceliği oğlu Brian’ı korumaktır. Oğlu ve Letty ile birlikte sakin bir yaşam süren Toretto, istese de geçmişinden kurtulamaz. Bu kez geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalan Toretto, siber suçlu Cipher ile birlikte çalışan kardeşi Jakob’a karşı savaşmak zorunda kalır.

    Helen MirrenCharlize Theron  ve John Cena'yı özellikle görme imkanı yakaladığımız F9 teaser'ı büyük bir heyecan yaratmayı başardı. Yıldız oyuncu Vin Diesel F9 hakkında şu sözleri sarf etmişti: "İyi bir film yaptığınızda ilk hedefiniz gurur duyacağınız bir film ortaya çıkarmaktır. Ve film sektöründe, pandeminin olmadığı zamanlarda bile filminiz vizyona girdiğiniz kontrolünüz altında olmaz. Ama filmin kalitesini düşündüğünüzde post prodüksiyon aşamasında gideceğiniz çok yolunuz vardır. Daha fazla çekim yapmak için zamanınız vardır. Bu sizi biraz daha güvende tutar. Bu bölümü bekleyen harika hayranlar ve bulunduğumuz dünyaya bakabilmek için filmi gösterime sokmak istiyorum."

    Açıklamalara göre F9'un ardından F10 filmi gösterime girecek. F9'un vizyon tarihi 28 Mayıs 2021 olarak belirlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top