Hesabım
    "Coming 2 America" Super Bowl Teaser'ı Yayında!

    Eddie Murphly ve Arsenio Hall'lu Coming 2 America'dan yeni teaser!

    Amerika'nın en popüler spor etkiği Super Bowl'un konuklarından biri Coming 2 America oldu. Coming 2 America'dan yeni bir teaser paylaşıldı. 1988 yapımı Coming to America filminin devamı olan yapımın teaser'ında artık Prens Akeem'in babasının yerine geçerek Zamunda'nın kralı olduğunu görüyoruz.

    Akeem Coming 2 America'da, kayıp bir oğlunun olduğunu öğreniyor ve Amerika'ya yeni bir yolculuğa çıkıyor. Akeem'in oğlu olarak karşımıza Jermaine Fowler çıkıyor. Teaser'da da ikilinin karşılaşma anını ve oğlunun şaşkınlık anını görüyoruz. 30 yıl sonra Craig Brewer yönetmenliğinde gelen Coming 2 America'nın ilk filminde Akeem ve sadık dostu Semmi, Akeem'e eş bulmak üzere Amerika'ya gitmişti. Sonunda da Mary ile tanışmış ve genç kadının gözüne girebilmek için Mary'nin babasının hamburger dükkanında uzun süre temizlikçilik yapmıştı. Akeem, Mary'nin kalbini fethetmiş ve onu Zamunda'ya götürmüştü.

    Komedi türündeki macera filmi Coming 2 America'nın senaryosuna Kenya BarrisBarry W. Blaustein ve David Sheffield imza attı. oyuncu kadrosunda son olarak Dolemite Is My Name ile başarıya imza atan Eddie Murphy ve Arsenio Hall'un yanı sıra Leslie JonesJermaine FowlerTracy MorganWesley Snipes, Rick Ross, Shari Headley, James Earl Jones, Louie Anderson gibi isimler bulunuyor. 

    Coming 2 America 5 Mart 2021 tarihinde Amazon Prime üzerinden izleyici karşısına çıkacak

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top