Hesabım
    Timothee Chalamet, Edward Scissorhands'in Oğlu Oldu!

    Super Bowl reklamları herkesi şaşırttı!

    Geçtiğimiz akşam düzenlenen Super Bowl, her yıl olduğu gibi bu yıl da gündeme damgasını vurdu. Yayınlanan film ve dizi teaserlarının yanı sıra Super Bowl'a özel reklamlar dikkatleri çekti. Bu reklamlardan biri, başrolüne Timothee Chalamet'yi yerleştiriyordu. Chalamet, Edward Makaseller'in meşhur başkahramanı Edward Scissorhands'in oğlunu canlandırdı.

    Super Bowl'da yayınlanan Cadillac reklamına Timothee Chalamet ve Winona Ryder konuk oldu. Reklam filminde Tim Burton'ın fantastik dünyasına ait olan Scissorhands filmi konu edinildi. Winona Ryder, filmde Edward ile romantik bir ilişki içerisinde olan Kim'i canlandırıyordu. Şimdi ise yıllar geçtiği ve Kim ile Edward'ın boyları kadar bir çocuklarının olduğu görülüyor. Bu çocuk ise Timothee Chalamet'nin canlandırdığı Edgar Scissorhands! Edgar'ın makastan elleriyle ne kadar zorlu bir çocukluk geçirdiğini görüyoruz. Edgar'ın elleriyle tutabildiği tek şeyin Cadillac direksiyonu olduğunu görüyoruz.

    Orijinal film olan Edward Makaseller, 1990 yılında izleyici karşısına geçmiş ve büyük beğeni toplamıştı. Oscar adayı gösterilen filmde Edward'ı Johnny Depp canlandırıyordu. Timothee Chalamet'in gerçek hayatta uzun süre boyunca Johnny Depp'in kızı Lily Rose Depp ile çıktığı biliniyor. Şimdi ise oyuncunun oğlunu canlandırıyor olması ilginç anlara tanıklık ettiriyor. Belki de bu reklam konseptinin gerçek bir filmin habercisi bile olabileceği söyleniyor!

    Timothee Chalamet'nin adı ayrıca bir diğer Johnny Depp karakteri olan Willy Wonka ile geçiyor. Ancak Warner Bros'un Willy Wonka'nın yeniden canlandırılması için Chalamet ile Tom Holland arasında kaldığı biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top