Hesabım
    Jennifer Lawrence, "Don't Look Up" Setinde Yaralandı

    Jennifer Lawrence'ın sette yaralanması üzerine çekimler durduruldu.

    Adam McKay'in yeni filmi "Don't Look Up"ın çekimleri sürerken yıldız oyuncu Jennifer Lawrence'ın yaralandığı açıklandı. The Boston Globe'un haberine göre, 5 Şubat tarihinde Lawrence'ın yaralanması üzerine çekimler durduruldu. Nedeni ise özel efektlerle ilgili bir patlamanın meydana gelmesiydi.

    Merakla beklenen Don't Look Up filmi, Jennifer Lawrence ve Leonardo DiCaprio'yu başrolüne yerleştiriyor. Duyuruya göre çekimlere Lawrence'ın yaralanması nedeniyle ara verildi. The Boston Globe'da yer alan habere göre Jennifer Lawrence, yüzünü tutarak doktorlardan yardım aldı ve gözüne yakın bir bölgeden yaralandı. Ayrıca söylenenlere göre film ekibi bu konuda bir cevap vermemeyi tercih etti.

    Don't Look Up filmi, iki bilim insanının hikayesini anlatıyor. Alt düzey denilebilecek iki bilim insanı dünyaya yaklaşan bir meteorun olduğunu keşfeder. Meteor, 6 ay içerisinde dünyaya çarpacaktır. İkili, basına açıklama yapmak için bir tur düzenlerler. Ama hiçkimse onlara inanmayacaktır. Adam McKay son olarak Christian Bale ile birlikte Oscar adaylığı alan Vice filmini hayata geçirmişti. Jennifer Lawrence'ı ise X-Men: Dark Phoenix yapımında izleme şansı yakalamıştık. Lawrence daha önce birçok aksiyon yapımında rol almıştı. Bunlardan en önemlisi The Hunger Games ve X-Men serileriydi.

    Don't Look Up'ın oyuncu kadrosunda Lawrence ve DiCaprio'nun yanı sıra Ariana Grande, Kid CudiMeryl Streep ve Jonah Hill gibi isimler yer alacak. Meryl Streep'in Amerikan başkanı olarak izleyici karşısına çıkacak olması ayrı bir merak konusu yaratıyor. Don't Look Up'ın 2021 yılı içerisinde Netflix'te prömiyerini yapacağı söyleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top