Hesabım
    Sam Claflin ve Veronica Echegui'li Romantik Komedi "Book of Love" Yolda!

    Book of Love için harekete geçildi.

    Romantik komedi türündeki "Book of Love"ın çekilmesi için harekete geçildi. Sky Media ve XYZ Prodüksiyon şirketlerinin ortak olarak hayata geçireceği Book of Love'ın başrolünü Sam Claflin ve Veronica Echegui'nin üstlenmesi üzerine anlaşma imzalandı. Film, iki roman yazarının Meksika'ya yaptığı yolculuğu konu edinecek.

    Analeine Cal Y Mayor'ın yönetmen koltuğuna oturacağı Book of Love'ın ilk detayları resmi olarak açıklandı. Mayor daha önce de The Boy Who Smells Like A Fish filmiyle tanınıyordu. Book of Love filmi, Veep ile tanınan David Quantick'in yazdığı senaryodan beyaz perdeye aktarılacak. Filmin yıldızlarından Sam Claflin'i The Hunger Games: Catching Fire, Me Before You, Adrift, Peaky BlindersEnola Holmes gibi yapımlardan tanıyoruz. İspanyol oyuncu Veronica Echegui ise Trust, Fortitude gibi yapımlarda karşımıza çıkmıştı.

    Book of Love'da iki yazar kitap tanıtım turları için Meksika'ya seyahat edecek. Henry, son kitabı büyük bir başarısızlığa dönüşen İngiliz bir yazardır. Ama tüm dünyada kitabı nefret odağı olurken garip bir şekilde Meksika'da satış rekorları kırar. Meksika'ya davet edilir ve oraya gittikten sonra davet edilmesinin altında yatan esas olayı anlar. Bir İspanyolca çevirmeni olan Maria, Henry'nin kitabını erotik bir kitap olarak yeniden yazmıştır. Henry'nin menajeri, Maria ile birlikte Meksika'da kitap turu yapması üzerine ısrar eder. İkilinin kariyer odaklı yolculukları bir süre sonra alev alır. 

    Sky Media, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir duyuruyla birlikte 2021 yılı stratejisini açıklamıştı. Açıklamaya göre şirket, 2021 yılının her ayında iki orijinal yapımı gösterime sunacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top