Hesabım
    Netflix, Fantastik Çin Filmi "The Yin Yang Master"ın Haklarını Aldı

    Film, önümüzdeki günlerde ülkesinde vizyona girecek..

    Netflix, cuma günü Çin ana karasındaki sinemalarda gösterime girecek ve Ay Yeni Yılı tatilinde izleyicilerini karşılayacak yedi önemli filmden biri olan "The Yin Yang Master"ın uluslararası haklarını satın aldı. Netflix, Huayi Brothers Media'dan gelen filmi dünyanın geri kalanında dağıtmak için haklarını aldı. Fantastik film, Li Wei Ran tarafından yönetilen, Chen Kun ve Zhou Xun'un oynadığı "Onmyoji" adlı oyunun bir uyarlaması.

    Aynı kaynak malzemeye dayanan “Yin-Yang Master: Dream of Eternity” başlıklı başka bir film daha bulunuyor. Bu filmi ise Guo Jingming yönetti. Netflix, 25 Aralık'ta filmin Çin gösterimi öncesinde satış ajansı Fortissimo Films'ten Guo filminin de haklarını aldı. Yayınlandıktan üç hafta sonra 75 milyon dolar hasılat elde etti ama bazı sahnelerin intihal olduğu suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı.

    Bilet ajansı Maoyan'a göre Li'nin versiyonu, kadın izleyicileri daha çok çekiyor ve şimdiden 3 milyon dolarlık bilet satışı elde etti. Netflix'in yayınladığı orijinal özete göre; "The Yin Yang Master"da dünya, Ölçek Taşı'nı geri almak için geri gelen canavarlarla yıkıcı bir savaşın eşiğinde. Yin Yang Master Qingming'in (Chen Kun) hayatı tehlikede ve yaklaşan saldırılara hazırlanmak için farklı dünyalara seyahat ediyor. Qingming, yolculuğunda tüm felaketlerin anahtarının hem insan hem de canavar melez kimliğini kucaklamak olduğunu keşfeder. Chen Kun ve Zhou Xun’un canlandırdığı karakterler Qingming ve Bai Ni'yi bir ilişki içinde görüyoruz. William Chan, Ci Mu'yu canlandırıyor ve iyiden kötülüğe dönüşen sofistike bir karakter olarak karşımıza çıkıyor."

    Filmin yapımcılığını, daha önce "Painted Skin: The Resurrection" ve Huayi’nin "Detective Dee" serisinin de dahil olduğu birçok uzun metrajlı filmde birlikte çalışan Chen Kuo-fu ve Chang Chia-lu yaptı. Diğer önemli katkılar arasında sanat yönetmeni olarak Yoshihito Akatsuka (“Journey to the West: The Demons Strike Back,” “Kill Bill”, “Seediq Bale”), Müzik bestecisi Japon Shigeru Umebayashi (“In the Mood for Love”, “The Grandmaster”), ve ödüllü koreograf Nicky Li (“Shock Wave 2”, “Wolf Warriors”) yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top