Hesabım
    Tobey Maguire ve Andrew Garfield, Spider-Man 3'te Yok!

    Tom Holland, dedikoduları yalanladı.

    Tom Holland, Marvel Sinematik Evreni'nin bazı filmlerinde büyük spoilerlar verdiği gibi Spider-Man 3 hakkında spoiler verecek gibi görünüyor. Oyuncu, öncelikle film hakkında çıkan dedikoduları yalanladı. Esquire'a konuşan Holland, diğer Spider-Man oyuncuları Andrew Garfield ve Tobey Maguire'ın Spider-Man 3'te yer almayacağını söyledi.

    Holland, magazin dergisine şu sözleri sarf etti: "Hayır, hayır, filmde yer almayacaklar. Tabii böyle benden saklamayacakları derecede büyük bir sır olan bu bilgiyi benden gizlemiyorlarsa... Film, bizim yaptığımız Spider-Man filmlerinin devamı olacak. Dürüst olmam gerekirse filmin ne hakkında olduğunu bile bilmiyorum ve sekiz haftadır çekimlerdeyim."

    Dedikodulara göre üç Spider-Man evreni birleştirilecekti. Her ne kadar doğru bilgi olmasa da bu yolla Spider-Man 3'ün reklamı bolca yapılmış oldu. Ama doğru olan iki haber var gibi görünüyor. Öncelikle Zendaya'nın onayladığına göre Sam Raimi imzalı Spider-Man filmlerinin Octopus'u Alfred Molina bu evrene geliyor. İkinci olarak da hayranların sette gördüklerine göre Netflix'in Daredevil dizisinin yıldızı Charlie Cox'u filmde göreceğiz. Ayrıca hala kesinleşmeyen bilgilere göre Jamie Foxx, Electro ile filmde yer alabilir.

    Benedict Cumberbatch'in Doctor Strange ile Spider-Man 3'te Peter Parker'a yardımcı olacağı ve Tony Stark'ın yerini alacağı biliniyor. Spider-Man: Far From Home filminde Quentin Beck'in ölümünü izlemiştik. Aynı zamanda Peter Parker'ın gizli kimliği açığa çıkmıştı. Spider-Man 3'ün 17 Aralık 2021'de vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top