Hesabım
    Sonic The Hedgehog 2'nin Vizyon Tarihi Açıklandı!

    Kirpi Sonic 2'nin vizyon tarihi belirlendi.

    Popüler video oyunu Sonic The Hedgehog'dan uyarlanarak beyaz perdeye aktarılan Kirpi Sonic'e bir yenisi ekleniyor. Devam halkası Sonic The Hedgehog 2'nin vizyon tarihini açıklayan bir video paylaşıldı. Ayrıca Sonic The Hedgehog'un yeni logosunu da video sayesinde görmüş oluyoruz.

    Jeff Fowler'ın bir kez daha yönetmenlik koltuğuna geçeceği Sonic The Hedgehog serisinin ikinci filminden haberler var. Sonic The Hedgehog 2'nin resmi vizyon tarihi 8 Nisan 2022 olarak takvimlerde işaretlendi. Film, ilkinde olduğu gibi sinemalarda gösterime sunulacak. Ancak vizyon dönemine kadar sinemaların koşullarının değişip değişmeyeceği şu an için öngörülemiyor. İlk film, tasarımlarında yaşanan karmaşadan dolayı ertelemeye maruz kalmış, tarihi Kasım 2019'dan Şubat 2020'ye alınmıştı. Vizyona girdikten kısa bir süre sonra da coronavirüs salgını patladı ve film kısa süre vizyonda kalabildi.

    Sonic The Hedgehog filmi, 95 milyon dolarlık prodüksiyon bütçesine karşılık 306 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiş ve böylece başarı kazanmıştı. Paramount Stüdyoları, bu durumdan memnun olunca ikinci film için yeşil ışık yaktı. Patrick CaseyJosh Miller ve Oren Uziel'in kaleme aldığı, Deadpool'un yönetmeni Tim Miller'ın yapımcısı olduğu Sonic The Hedgehog, peşine düşen yetkililerden kurtulup, şeytani doktorun elinde bulunan yüzükleri geri almaya çalışan Sonic'in hikayesini konu ediniyordu.

    İlk filmde Sonic'i Ben Schwartz canlandırmıştı. Ona Jim Carrey, James Marsden, Tika SumpterAdam Pally gibi isimler eşlik etmişti. Sonic The Hedgehog 2, eğer bir engel çıkmazsa izleyicileriyle 8 Nisan 2022'de buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top