Hesabım
    Apple, Florence Pugh'lı "Dolly"nin Haklarını Devraldı

    Florence Pugh'ın gelecek projesi belli oldu!

    Bilim kurgu türündeki yeni proje "Dolly"nin hakları Apple'ın oldu. Midsommar ve Little Women'ın Oscar adaylığı bulunan oyuncusu Florence Pugh, Dolly'nin başrolünü üstlenecek. Dolly, bilim kurgu ve dramı birleştiren bir mahkeme filmi olacak.

    Dolly, Elizabeth Bear'in kaleme aldığı aynı isimli kısa hikayeden uyarlanarak filme aktarılacak. Açıklamalara göre hikaye, arkadaş olmak üzere satın alınan bir robot sahibini öldürür. Ama robot, suçlu olmadığını iddia eder ve olay mahkemeye taşınır. Dolly'nin hakları Apple tarafından satın alındı. Ancak henüz projeye tam bir yeşil ışık yakılmadığı söyleniyor. Çünkü uyarlamanın senaryosu henüz hazır değil.

    Hillbilly Elegy'den tanıdığımız Vanessa Taylor ve Hotel Artemis'ten hatırladığımız Drew Pearce'ın kaleme alacağı Dolly'nin yapımcılığını Apple'ın yanı sıra Pearce'ın prodüksiyon şirketi Point of No Return Films üstlenecek. Ayrıca yıldız oyuncu Florence Pugh ve senarist Vanessa Taylor, yürütücü yapımcı olacak. Eğer proje hayata geçirilirse, Dolly'nin Apple TV+'ta izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

    Apple TV+ son olarak Russo Kardeşler ile birlikte Cherry filmini hayata geçirdi. Cherry henüz gösterime girmedi. Ayrıca Boys State, Beastie Boys Story, Dickinson, Defending Jacob gibi ses getiren yapımlara imza attı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top