Hesabım
    Tye Sheridan, George Clooney İmzalı "The Tender Bar"da Rol Alabilir

    Tye Sheridan, George Clooney ile görüşme yapıyor.

    Yıldız isim George Clooney'nin yönetmen koltuğuna oturacağı "The Tender Bar"ın oyuncu kadrosu genişliyor. Clooney, ilk olarak Ben Affleck ile anlaşmaya varmıştı. Şimdi ise sırada Tye Sheridan var gibi görünüyor. Sheridan ile The Tender Bar'da rol alması üzerine görüşmeler devam ediyor.

    J.R. Moehringer'in anılarından oluşan kitaptan uyarlanacak olan The Tender Bar, Long Island'da büyüyen 8 yaşındaki bir çocuğa odaklanıyor. Çocuk, bölgenin yerel barında bir baba bulmanın peşine düşer. Ama babasını arama şekli biraz farklıdır. Barda baba figürü olabileceğini düşündüğü müşterilerle yakın bağ kurmaya çalışır. Amacı, tek başına kalan annesinin sevebileceği iyi bir eş adayı bulabilmektir. Eğer anlaşma sağlanırsa Tye Sheridan, J.R. Moehringer'e hayat verecek. 

    The Tender Bar'ın senaryosunu Martin Scorsese imzalı The Departed ile tanınan William Monahan kaleme aldı. The Tender Bar orijinalinde Sony bünyesinde hayata geçirilecekti. Theodore Melfi, filmin yönetmen koltuğuna oturmak üzere anlaşma imzalamıştı. Ancak Sony, filmin haklarını Amazon'a devretmeyi tercih etti. Yönetmenlik ise George Clooney'e teslim edildi. Clooney, son olarak Netflix için Midnight Sky filmini hayata geçirdi. Filmin eleştirmenlerin beğenisini topladığını söyleyemiyoruz.

    Clooney ayrıca Confessions of a Dangerous Mind, Good Night and Good Luck, Leatherheads, The Ides of March, The Monuments Men ve Suburbicon filmlerini yönetmişti. Yönetmen, aynı zamanda The Tender Bar'da oyuncu olarak yer alacak, ama nasıl bir rol olacağı bilinmiyor. Ben Affleck ise filmde Charlie amca rolüyle karşımıza çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top