Hesabım
    Jack Black, Borderlands Kadrosuna Katıldı

    Borderlands oyun uyarlamasının kadrosu genişliyor.

    Popüler oyun kültürünün en önemli parçalarından biri olan Borderlands, beyaz perdeye aktarılıyor. Cate Blanchett'nin başrolünde yer alacağı Borderlands'in oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı. Her geçen gün genişletilen kadronun yeni ismi komedi filmlerinin vazgeçilmez ismi Jack Black oldu. Black, Claptrap'i canlandıracak.

    House With a Clock in Its Walls'un yönetmeni Eli Roth ve Jack Black bir kez daha ortak çalışmaya imza atacak. Jack Black, Borderlands filminde Claptrap isimli bir robotu seslendirecek. Roth, bu konuda şu sözleri sarf etti: "Jack ile bu kez kayıt kabininde de yer almak üzere yeniden bir araya geleceğimiz için heyecanlıyım. Claptrap oyundaki en komik karakter ve Jack, onu büyük ekrana taşımak için mükemmel kişi."

    Cate Blanchett, Borderlands'in efsanevi karakteri Lilith'i canlandıracak. Lilith, büyülü yeteneklerle donatılan bir sirendir, aynı zamanda da bir hırsızdır. Kevin Hart ise geçtiğimiz aylarda Borderlands'te eski asker - yeni paralı asker Roland'ı canlandırmak üzere imza attı. Jamie Lee Curtis'in Pandora'da bir arkeolog olan Tannis'i canlandırması bekleniyor. Tannis, herkesin peşinde olduğu şeyin anahtarı olabilir. Aynı zamanda Tannis'in Lilith ile karmaşık bir geçmişi vardır.

    Borderlands aksiyon türünde bir RPG oyunu olarak biliniyor. earbox Software bünyesinde geliştirilip piyasaya sunulan oyun, 2009 yılında ilk versiyonunu çıkarmış bulunuyor. Son olarak ise 2014 yılında bir spin-off olan Tales From The Borderlands oyuncularla buluşma imkanı yakaladı. Yaklaşık olarak 45 milyon satışa imza atan ilk oyunun ardından 25 milyon satan ikinci oyun onu takip ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top