Hesabım
    Freddie Highmore ve Sam Riley'li "The Vault"tan Fragman!

    The Vault, izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Soygun temalı The Vault'tan yeni bir fragman paylaşıldı. Indie gerilim filmi The Vault, yıldız oyuncuları başrolüne yerleştiriyor. Sam Riley ve Freddie Highmore'un yıldızı olacağı The Vault'un fragmanında dünyanın en korunaklı bankalarından birini soymak üzere işe koyuluyoruz.

    REC'in senarist ve yönetmeni olan, ayrıca Sleep Tight filmiyle tanınan Jaume Balagueró'nun yönetmen koltuğuna geçtiği filmin konusu ise şöyle: Bu zamana kadar kimse İspanya Merkez Bankası’nı soymadı. Yüzyıldan fazla bir süre önce inşa edilen kasa için ne tür bir mühendislik kullanıldığına dair hiçbir plan yok. Ancak bu gizem, mekana erişmenin sırrını keşfetmek için işe alnın genç mühendis Thom'u korkutmaz. Efsanevi bir hazine 10 gün boyunca bankanın kasasında duracaktır ve Thom bu süre zarfında kasanın sırrını keşfedip, bir plan hazırlayıp saldırıya geçmek zorundadır.

    The Vault'un senaryosunda oldukça kalabalık bir ekip olan Rafa Martiěnez, Andreěs Koppel, Borja Glez. Santaolalla, Michel Gaztambide ve Rowan Athale'in imzası bulunuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Bates Motel'in yıldızı Freddie Highmore ve Control'un parlayan oyuncusu Sam Riley'nin yanı sıra Game of Thrones'un başarılı ismi Liam Cunningham; Astrid Berges-Frisbey, Luis TosarJose CoronadoEmilio Gutieěrrez CabaAxel Stein ve Daniel Holguiěn bulunuyor.

    Indie filmleri bünyesinde gösterime sunan Saban Films, The Vault'un da izleyicileriyle buluşmasını sağlayacak. The Vault, 26 Mart tarihinde VOD olarak izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top