Hesabım
    Bong Joon-Ho Vaat Ettiği Senaryolardan Birini Yazmayı Bitirmiş!

    Bong Joon-Ho, Rian Johnson ile birlikte podcast programında konuştu.

    Parasite filmiyle geçtiğimiz yıl Oscar tarihine adını altın harflerle kazıtmayı başaran Bong Joon Ho, yeni projeleri hakkında konuştu. Ödüllü yönetmen, Rian Johnson ile birlikte bir podcast programına katıldı. Bong Joon Ho, söylediklerine göre söz verdiği iki film senaryosundan birinde gelişme kaydetmiş.

    92. Akademi Ödülleri'nde Parasite filmi En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Orijinal Senaryo ve En İyi Uluslararası Film kategorisinde Oscar ödülünün sahibi olmuştu. Bong Joon Ho'nun kariyerini şekillendiren bu olayın hemen ardından coronavirüs salgını patlak vermiş ve Oscar ödül töreni geçtiğimiz yıldan bugüne yaşanan son iyi olay olarak kalmıştı. Yönetmen Bong Joon Ho, o dönemin hemen ardından iki yeni film projesi ile karşımıza çıkacağını müjdelemişti. Şimdi ise bu projeler hakkında şu sözleri sarf etti:

    "Bu durum senaryoları yazmak üzere beynimi sağ ve sol olarak ortadan ikiye ayırmışım gibi hissettiriyor. Ama birini yazmayı geçen hafta bitirdim." Bong Joon Ho'nun aklında aksiyon türünde ve dram türünde iki projesi bulunuyordu. Ayrıca bir de müzikal film çekme isteği olduğunu dile getirmişti. Dram türünde olanın İngilizce olarak çekileceğini ve 2016 yılında yaşanan gerçek olaylardan uyarlayacağını belirtmişti. Podcast programında bahsettiği filmin hangisi olduğu bilinmiyor.

    Bong Joon Ho'nun Parazit filmi ayrıca HBO mini dizisine uyarlanacak. Başrolünde de Amerikalı oyuncular yer alacak. Bu proje hakkındaki gelişmelerden bir süredir haber paylaşılmıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top