Hesabım
    Spotlight: "Spider-Man 3", "Oscar Ödülleri", "Brooklyn Nine Nine"

    Bu hafta sinema ve televizyon dünyasında neler oldu?

    Spotlight video serimizin 8. bölümüyle karşınızdayız! Bu haftaya damgasını Tom Holland'ın açıklamaları, yayınlanan Oscar kısa listeleri, True Lies ve Brooklyn Nine Nine dizileri, Justice League teaser'ı, Wizard of Oz yeniden çekimi haberi vurdu. Her haftanın en önemli haber özetlerini Spotlight videomuzda bulabilirsiniz.

    Bu hafta Tom Holland, Spider-Man 3 hakkında önemli bir açıklamada bulundu ve dedikodulara bir bakıma son verdi. Üçüncü filmin çoklu evren anlayışıyla Andrew Garfield ve Tobey Maguire'ı misafir edeceği söyleniyordu. Ama Tom Holland, bu dedikoduyu yalanladı. İkinci haberimizde bu yıl 93. kez düzenlenecek olan Akademi Ödülleri'ne ait yayınlanan 9 kategorideki Oscar kısa listeleri bulunuyor. Henüz adayların tamamı açıklanmadı. Ama en azından 9 kategorinin adayları, yayınlanan kısa listeler arasından seçilecek.

    Spotlight'taki bir diğer habere göre, Arnold Schwarzenegger'in başrolünde yer aldığı True Lies filmi, diziye uyarlanacak. Zack Snyder, Justice League'in tam fragmanının 14 Şubat tarihinde yayınlanacağı dair bir açıklama yaptı. Ayrıca paylaşılan yeni teaser'da filmden yeni kareler görme imkanı yakaladık. Klasikleşmiş fantastik yapım Wizard of Oz, yeniden çekilecek. Spotlight'ın son haberine göre ise sevilen komedi dizisi Brooklyn Nine Nine'ın sonuna gelmiş bulunuyoruz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top