Hesabım
    William Eubank, Yeni Paranormal Activity Filmini Yönetecek

    Paranormal Activity serisi yeniden çekilecek.

    Happy Death Day serisinin başarılı yönetmeni Christopher Landon'ın yeni Paranormal Activity filmleri üzerinde çalışıyor olduğu geçtiğimiz yılın başlarında resmi olarak açıklanmıştı. Şimdi ise Paranormal Activity için Underwater ile tanınan yönetmen William Eubank ile birlikte çalışacağı duyuruldu. Eubank, yeni Paranormal Activity filminin yönetmen koltuğuna oturacak.

    Christopher Landon, korku ve komediyi harmanladığı filmleriyle başarı yakalayan yeni nesil yönetmenlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Ölüm Günün Kutlu Olsun filmlerinin yanı sıra geçtiğimiz aylarda vizyona giren Freaky filmiyle de beğenileri kazanmıştı. Paranormal Activity'nin yedinci filmi, Christopher Landon ve William Eubank'in iş birliği sayesinde beyaz perdeye aktarılacak. Ama aslında yeni film bir devam filmi ya da bir reboot olarak değerlendirilmiyor. Stüdyonun tanımlaması olan "Unexpected tooling" sözlerine göre Paranormal Activity yeniden şekillendirilecek.

    Yeni Paranormal Activity filminin yapımcılığını Paramount Players üstlenecek. Filmin ilk haberi çıktığı dönemde orijinal filmin yönetmeni Oren Peli ile anlaşma yapılacağı söyleniyordu. Ancak Peli'nin yerini William Eubank aldı. Paranormal Activity filmleri birçok farklı yönetmen tarafından çekilmiş olup son filmi Paranormal Activity: The Ghost Dimention filmiyle gündeme gelmişti. Paranormal Activity serisi, gizli kameralarla bir evin gözetlenmesine dayanıyor. Belgesel gibi görünse de, kurgu bir şekilde evdeki doğaüstü olaylar gözleniyor.

    Paranormal Activity'nin yedinci filmi, 19 Mart 2022 tarihinde izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top