Hesabım
    Tom Holland'lı "Cherry"den Özel Görseller!

    Cherry, Mart ayında Apple TV+'ta olacak!

    Spider-Man filmlerinin yıldız oyuncusu Tom Holland'ın başrolünde bulunduğu Cherry'den Empire Magazine'e özel iki yeni görsel paylaşıldı. Joe ve Anthony Russo'nun yönetmen koltuğuna oturduğu film, yakında Apple TV+ üzerinden izleyicileriyle buluşacak. Filmde Irak Savaşı'ndan dönen ve travma sonrası stres bozukluğu yaşayan genç bir adamın hikayesini izleyeceğiz.

    Anthony Russo, Cherry hakkında şu sözleri Empire ile paylaştı: "Tom'un kim olduğuna ve neleri yapabilme kapasitesi olduğuna dair anlayışımız samimi duygulara dayanıyor. O ve karakteri arasında muhtemelen başka kimsenin başaramayacağı bir bağ var. Romanın iletişim şekli çok güçlü. Kişisel nedenlerle bu krizden çok etkilenmiş durumdayız. Yakınlarımız bağımlıktan ve TSSB'den muzdaripti ve hatta ölenler oldu. Böylelikle bunun şu anda yapmak isteyebileceğimiz bir film olduğunu gördük."

    Oscar Ödülleri için bir kampanya çalışması düzenlenen Cherry'nin konusu ise şöyle: Cherry, Irak’tan dönen eski bir ordu doktorunun yaşadığı travma sonrası stres bozukluğunu konu ediyor. Amerikan ordusunda doktor olarak çalışan bir adam, sevdiği kadını ardında bırakarak Irak’a göreve gider. Yaşadıkları onda travma sonrası stres bozukluğu yaratınca, genç adamın hayatı hızlı bir düşüşe geçer. Irak’tan dönüp mesleğini bırakan adam, gittikçe daha da dibe batar. Uyuşturucu batağına saplanan adam, epeyce borca girince kurtuluşunu bir bankayı soymakta bulur.

    Filmde Tom Holland'a Ciara Bravo, Kelli Berglund, Thomas Lennon, Jack Reynor, Michael Gandolfini ve Jeff Wahlberg eşlik ediyor. Cherry'nin uyarlandığı kitabın yazarı aynı zamanda Tom Holland'ın canlandırdığı Nico Walker oluyor. Walker, kendi hikayesini 2018 yılın romana dökmüştü. Cherry'nin 26 Şubat'ta gösterime girmesi planlanıyordu. Ama bu tarih 12 Mart'a alındı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top