Hesabım
    Zack Snyder İmzalı "Army Of The Dead"den Yeni Görsel!

    Zombi temalı macera filmi Army of The Dead izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

    Uzun süredir merakla beklenen Zack Snyder imzalı film "Army of The Dead"den yeni bir görsel paylaşıldı. Empire Magazine'e özel olarak yayınlanan görselde yıldız oyuncu Dave Bautista bulunuyor. Son zamanlarda sağlam bir kariyer yolu çizen Bautista ayrıca Empire'a bir de röportaj verdi.

    Zack Snyder'ın zombi filmleri arasındaki yerini alacak olan Army of The Dead hakkında Dave Bautista şu sözleri sarf etti: "Ben bir zombi filmi hayranıyım. Yıllarca Walking Dead'e girmeye çalıştım. Gelir ve bir zombiyi beleşe oynarım dedim. Ama çok iri olduğumu söylediler. Bir zombi filmiyle anlaşma imzalayabilmem için çok özel bir durum olması gerek. Buradaki özel durum ise bir soygun filmi olması. Ama filmin birçok farklı katmanı bulunuyor."

    Dave Bautista'nın projelerini seçerek imza attığı biliniyor. Guardians of The Galaxy ile parlattığı kariyerini rol aldığı Dune ile daha büyük başarıya taşıyacağı düşünülüyor. Ayrıca Bautista daha önce, James Gunn ile The Suicide Squad'da çalışmak istememe nedeninin Army of The Dead olduğunu açıklamıştı. Bu durum Army of The Dead'i gerçekten özel kılıyor.

    Zack Snyder'ın 70 ile 90 milyon dolar arasında bir bütçeyle çektiği iletilen Army of The Dead filminin konusu ise şöyle olacak: Army of the Dead, Las Vegas’taki bir zombi salgını sırasında yaşananları konu ediyor. Bir adam salgın sırasında bir grup paralı askeri bir araya getirir ve büyük oynamaya karar verir. Ekip, karantina bölgesine girmeye cesaret ederek gelmiş geçmiş en büyük soygunu gerçekleştirmeye çalışır. Snyder'ın 2007 yılından beri üzerinde çalıştığı film, Netflix'teki izleyicilerinin karşısına 2021 yılı içerisinde çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top