Hesabım
    Mia Wasikowska, Radha Mitchell ve Eric Bana "Blueback" Kadrosunda

    Avustralya aile dramı Blueback'in oyuncu kadrosu şekilleniyor.

    Robert Connolly'nin yönetmen koltuğuna geçeceği Avustralya yapımı dram filmi Blueback'in oyuncu kadrosuna üç isim eklendi. Yıldız oyuncular Mia WasikowskaRadha Mitchell ve Eric Bana, Blueback'in başrolünü üstlenecek. Ayrıca ilk kez uzun metraj bir filmde boy gösterecek olan Ariel Donoghue ve Ilsa Fogg, onlara eşlik edecek.

    Tim Winton'ın 1997 yılında kaleme aldığı ödüllü romandan uyarlanacak olan Blueback'in konusu şöyle olacak: Henüz çocuk yaşta olan Abby, okyanusta dalış yaptığı zaman vahşi bir deniz canlısıyla arkadaş olur. Ama Abby, bu arkadaşının peşinde kaçak avcıların olduğunu fark eder ve arkadaşını korumak üzere bir maceraya atılma kararı alır. Yazar Winton, kitabın yazıldığı dönemin hükümetlerin çıkarları için yapmayacakları şey olmadığı bir zaman olduğunu söylüyor.

    Yönetmen Robert Connolly'yi Oscar Isaac başrollü Balibo, Anthony LaPaglia başrollü The Bank, Underground: The Jullian Assange Story, Eric Bana'lı The Dry gibi yapımlardan tanıyoruz. Yönetmen Blueback ile birlikte bir kez daha Eric Bana ile bir araya gelmiş olacak. Filmin diğer başrollerinden Mia Wasikowska'yı Stoker, Alice Harikalar Diyarında, Crimson Peak, Piercing gibi yapımlardan; Radha Mitchell'i ise Silent Hill, Pitch Black, Man on Fire'dan tanıyoruz.

    Blueback'in yardımcı oyuncuları arasında Liz Alexander, Albert Mwangi ve Clarence Ryan bulunuyor. Filmin çekimleri Batı Avustralya'da bulunan Ningaloo Resifi'nde yapılacak. Ningaloo, Mid West ve Büyük Güney sahilleri arasında bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top