Hesabım
    Olivia Wilde, Cinsiyet Eşitliği Hakkında Harry Styles'ı Övdü!

    Olivia Wilde, Harry Styles'ın oyunculuk seçimleri nedeniyle cesur olduğunu ifade etti.

    Olivia Wilde, yönetmenlik kariyerine "Don't Worry Darling" ile devam ediyor. Oyuncunun geçtiğimiz gün Harry Styles ile ilgili yaptığı paylaşımı dikkatlerin üzerine çekilmesine neden oldu. Wilde, Hollywood'da erkeklerin bir kadına yardımcı oyuncu olarak filmde yer almayı kabul etmemesinden bahsetti. Ama Styles, Florence Pugh'ın başrolü olduğu Don't Worry Darling'in yardımcı oyuncusu olmayı kabul etmişti.

    Harry Styles'ın Don't Worry Darling'de yardımcı oyuncu olmayı kabul etmesi Olivia Wilde'ın onu övmesine neden oldu. Wilde, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda şu sözleri sarf etti: "Az bilinen gerçekler: Çoğu erkek oyuncu kadın başrollü filmlerde yardımcı oyuncu olmayı kabul etmez. Sektör bunu kabul etmenin onların gücünü azaltacağına inandırdı. Kadın başrollü filmleri finanse edecek birilerini bulmanın zor olma nedenlerinden biri de bu. Şaka yapmıyorum, gerçekten spot ışığını bir kadın oyuncunun tutmasına izin vermenin değerli olduğunun farkında olan erkek oyuncu bulmak çok zor. Filmimizin Jack'i Harry Styles, sadece Florence Pugh'ın Alice'imiz olarak önplanda yer almasına izin vermenin keyfini sürmekle kalmadı, her sahneye insanlığının ayrıntılarını aşıladı. Sirkimize katılmak zorunda değildi. Ama alçakgönüllülük ve zarafetle öne atladı. Setteki her gün bizi yeteneğiyle, sıcakkanlılığıyla ve geriye doğru sürüş yeteneğiyle büyüledi."

    Olivia Wilde, Harry Styles'ı Shia LaBeouf'un boş kalan koltuğuna oturtmuştu. Yönetmen, LaBeouf'u Don't Worry Darling'den kovma kararı almıştı. Kaynaklardan aktarılanlara göre LaBeouf ile çalışmak bir hayli güçtü. Aynı zamanda oyuncunun eski sevgilisi FKA Twigs ile davalık olduğu da biliniyor. Oyuncunun da kabul ettiklerine göre LaBeouf etrafındaki herkese toksik ve şiddet yönelimli davranışlar sergiliyordu.

    Psikolojik gerilim filmi "Don't Worry Darling"de 1950'li yıllarda yaşayan genç bir ev kadını, kasabadaki garip olaylar sonucu rahatsız edici gerçeklerin yüzüne çarpmaya başlamasıyla kendine gelecektir. Bu ev kadınını Florence Pugh canlandırıyor. Harry Styles ise kadının kocasına hayat veriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top