Hesabım
    Mücadele Çıkmazı'nın Adı ve Yayın Tarihi Değişti!

    Çağatay Ulusoy başrollü Mücadele Çıkmazı'ndan yeni haberler var!

    Yeni neslin jön oyuncularından Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı Mücadele Çıkmazı'nın adının değiştirildiği açıklandı. Yeni adıyla "Kağıttan Hayatlar", Mart ayı içerisinde gösterimini yapmaya hazırlanıyor. Ayrıca gösterim tarihi 15 Mart'tan 12 Mart'a alındığı bilinenler arasında yer alıyor.

    Can Ulkay'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Mücadele Çıkmazı'nın adı resmi olarak Kağıttan Hayatlar ile değiştirildi. Netflix'te bu sezon yayınlanacak en iddialı Türkiye yapımı film olan Kağıttan Hayatlar, kağıt toplayan genç bir adam olan Mehmet'in hikayesini anlatacak. nun bu hayattaki en büyük destekçisi ise Tahsin Baba'dır. Mehmet'in yaşamı, hayatına Ali adında 8 yaşındaki bir çocuğun girmesiyle bambaşka bir hal alır. Ali'yi ailesine kavuşturmaya çalışan Mehmet, bu sırada küçük çocukla arasında farklı bir bağ kurar.

    Yönetmen Can Ulkay'ı Türkiye Sineması'nda son yılların en popüler yapımları Müslüm, Ayla, Türk İşi Dondurma ve Sarıkamış Çocukları filmlerinden tanıyoruz. Filmin senaryosunu ise Behzat Ç., Saygı, 46 Yok Olan gibi yapımların senaryosunu yazan başarılı isim Ercan Mehmet Erdem kaleme aldı. Kağıttan Hayatlar'ın oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy'un yanı sıra Emir Ali Doğrul, Ersin Arıcı, Turgay TanülküSelen Öztürk gibi isimler yer alıyor.

    Kağıttan Hayatlar, Çağatay Ulusoy'un Hakan Muhafız'ın ardından Netflix ile ikinci iş birliği olacak. Film, 12 Mart'tan itibaren izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top