Hesabım
    Lily Rabe, George Clooney'nin "The Tender Bar" Filmine Katıldı

    The Tender Bar'ın oyuncu kadrosu genişliyor!

    George Clooney'nin yönetmenliğini üstleneceği yeni filmi The Tender Bar'ın oyuncu kadrosuna yeni bir daha eklendi. Ben Affleck ve Tye Sheridan'ın ardından Lily Rabe'in The Tender Bar'ın yıldızlarından biri olacağı açıklandı. American Horror Story dizisinin başarılı isimlerinden Lily Rabe, Clooney ile anlaşma imzalamış bulunuyor.

    Martin Scorsese imzalı The Departed ile tanınan William Monahan senaryosunu kaleme aldığı The Tender Bar'da American Horror Story'nin yanı sıra Miss Stevens, Fractured, All Good ThingsThe Undoing gibi yapımlarda karşımıza çıkan Lily Rabe rol alacak. The Tender Bar, Long Island'da büyüyen 8 yaşındaki bir çocuğa odaklanıyor. Çocuk, bölgenin yerel barında bir baba bulmanın peşine düşer. Ama babasını arama şekli biraz farklıdır. Barda baba figürü olabileceğini düşündüğü müşterilerle yakın bağ kurmaya çalışır. Amacı, tek başına kalan annesinin sevebileceği iyi bir eş adayı bulabilmektir.

    J.R. Moehringer'in anılarından oluşan kitaptan uyarlanan The Tender Bar'da Tye Sheridan, J.R. Moehringer'e hayat verecek. Lily Rabe ise muhtemelen kitaptaki çocuğun bir hayat arkadaşı bulmaya çalıştığı annesini canlandıracak. Ben Affleck ise Sheridan'ın amcası rolünde filmde görülecek. Ayrıca George Clooney'nin de henüz açıklanmayan bir rolle The Tender Bar'da rol alacağı biliniyor.

    The Tender Bar orijinalinde Sony bünyesinde hayata geçirilecekti. Theodore Melfi, filmin yönetmen koltuğuna oturmak üzere anlaşma imzalamıştı. Ancak Sony, filmin haklarını Amazon'a devretmeyi tercih etti. Yönetmenlik ise George Clooney'e teslim edildi. Clooney, son olarak Netflix için Midnight Sky filmini hayata geçirdi. Clooney ayrıca Confessions of a Dangerous Mind, Good Night and Good Luck, Leatherheads, The Ides of March, The Monuments Men ve Suburbicon filmlerini yönetmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top