Hesabım
    Korku Türündeki Indie Film "The Toll"dan Fragman!

    Saban Films, The Toll'u izleyici karşısına çıkarmaya hazırlanıyor.

    Michael Nader'ın ilk uzun metraj yönetmenlik denemesi olan korku türündeki The Toll'dan fragman yayınlandı. Saban Films bünyesinde dağıtıma çıkacak olan The Toll, doğaüstü olayları işliyor. SXSW Film Festivali'nin korku seçkisinde yer alan The Toll'un fragmanında kendimizi ölüm isteyen güçlerin arasında kurban olarak buluyoruz.

    The Toll, babasının evine gitmeye çalışırken kendisini büyük bir kabusun içinde bulan genç bir kadının hikayesini konu ediniyor. Babasının kır evine gitmek isteyen Cami, havaalanına gitmek için taksi çağırır. Takside sessiz bir yolculuk yapmayı uman Cami, yol boyunca konuşkan şoförü Spencer’ın türlü sorularına maruz kalır. Yolda ilerlerken Spancer’ın yaptığı yanlış bir dönüş arabanın uzun, karanlık bir yola girmesine neden olur. Karşılaştıkları birkaç tehdit edici ve açıklanamayan olayın ardından Cami ve Spencer yalnız olmadıklarını keşfeder.

    The Toll'un oyuncu kadrosunda House at the End of the Street ile tanıdığımız Jordan Hayes; Suits, Carrie gibi yapımlardan hatırladığımız Max Topplin; Murdoch Mysteries ve Suicide Squad'da karşımıza çıkan James McGowan; Orphan Black'te izlediğimiz Rosemary DunsmoreJess BrownSarah Camacho ve Daniel Harroch yer alıyor. Filmin hem yönetmenliği, hem de senaristliği Michael Nader'a ait. Yapımcılıkta ise başrol oyuncusu olan Max Topplin'in imzası bulunuyor.

    The Toll, 26 Mart tarihinde VOD olarak ve seçili sinemada gösterimini yapmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top