Hesabım
    Jennifer Garner, "Family Leave" Sayesinde Yeniden Netflix ile Çalışacak

    Jennifer Garner'ın Yes Day sonrası yeni projesi Family Leave olacak.

    New York Times'ın çok satanlar listesinde bulunan Amy Krouse Rosenthal'ın yazarı olduğu Bedtime For Mommy, "Family Leave" olarak filme uyarlanıyor. Family Leave'in yıldızı başarılı oyuncu Jennifer Garner olacak. Garner, Netflix ile son olarak Yes Day isimli aile komedisini hayata geçirmişti.

    Finding Dory, Let It Snow, October Road gibi yapımların senarist koltuğunda bulunan Victoria Strouse, Bedtime For Mommy kitabını uyarlayacak isim olacak. Family Leave, Brenner aile üyelerini odağına alacak. Aile üyeleri bir sabah uyandıklarını kendilerini, kendi bedenlerinde bulamazlar. Çünkü beden değiştirmişlerdir. Bu şekilde farklı bedenlere sahip olarak günlük yaşamlarını ifare etmek zorundadırlar.

    Nicole KingLawrence Grey ve Ben Everard, Jennifer Grey ile birlikte Family Leave'in yapımcılığını üstlenecek. Jason Brian Rosenthal ise yürütücü yapımcı olacak. Grey'in rol aldığı diğer Netflix filmi Yes Day de Bedtime For Mommy'nin yazarı Amy Krouse Rosenthal'a ait bir kitaptan uyarlanmıştı. Film 12 Mart'ta gösterimini yapacak. Oyuncu ayrıca Ryan ReynoldsZoe Saldana ve Mark Ruffalo başrollü The Adam Project'in yıldızı olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top