Hesabım
    Russo Kardeşler İmzalı "Cherry"nin Yıldızı Ciara Bravo Film Hakkında Konuştu

    Cherry, izleyici karşısına geçmeye hazır!

    Spider-Man'in yıldızı Tom Holland'ın başrolüne yerleştiği Cherry filminin ekibi, Entertainment Weekly'ye röportaj verdi. Ekipte dikkat çekici isimlerden biri 23 yaşındaki yetenekli oyuncu Ciara Bravo oldu. Bravo, Holland ve Russo Kardeşler ile çalışmaktan, filmin detaylarından bahsetti.

    Cherry, travma sonrası stres bozukluğu sahibi olan genç bir adamı odağına alıyor. Savaştan gelen gencin bu travmayla başa çıkmaya çalıştığı sırada bir banka soygununa karışmasını izleyeceğiz. Ciara Bravo ise filmi şu sözlerle anlattı: "Travma sonrası stres bozukluğu, şiddetli bağımlılık ve banka soygunu gibi mücadele isteyen konularda bir hikayeye sahip olmak ve ardından bunu mizahla katmanlamak, inanılmaz derecede dürüst ve gerçekçi hissettiriyor. Nadirmiş gibi hissettiriyor. Russo Kardeşler ve Tom'un adını gördüğüm zaman bu filmin benim boyumu aşacağını düşündüm. Film için göz önünde bulundurulma ihtimalim yoktu."

    Russo Kardeşler ise Ciara Bravo hakkında şu sözleri ekledi: "Anthony ile birlikte Ciara'nın 20 saniyelik oyuncu seçmesi kasetini izledik. Birbirimize baktık ve "Onu bulduk" dedik." Söylediklerine göre yüzlerce oyuncu arasından Ciara Bravo seçildi. Cherry'nin oyuncu kadrosunda ayrıca Kelli BerglundThomas Lennon, Jack ReynorMichael Gandolfini ve Jeff Wahlberg bulunuyor.

    Filmin konusu ise şöyle: Cherry, Irak’tan dönen eski bir ordu doktorunun yaşadığı travma sonrası stres bozukluğunu konu ediyor. Amerikan ordusunda doktor olarak çalışan bir adam, sevdiği kadını ardında bırakarak Irak’a göreve gider. Yaşadıkları onda travma sonrası stres bozukluğu yaratınca, genç adamın hayatı hızlı bir düşüşe geçer. Irak’tan dönüp mesleğini bırakan adam, gittikçe daha da dibe batar. Uyuşturucu batağına saplanan adam, epeyce borca girince kurtuluşunu bir bankayı soymakta bulur.

    Cherry, 12 Mart'ta Apple TV+ üzerinden izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top