Hesabım
    Rosamund Pike, "I Care A Lot" ile "Gone Girl"ü Karşılaştırdı

    "Gone Girl" versus "I Care A Lot"

    Rosamund Pike, birbirine çok benzeyen iki farklı karakterle rol aldığı I Care A Lot ve Gone Girl hakkında konuştu. I Care A Lot, geçtiğimiz Cuma günü Netflix'teki izleyicileriyle buluşmaya başlamıştı. Yıldız oyuncu Rosamund Pike, Entertainment Weekly'ye verdiği röportajda canlandırdığı karakterlerden bahsetti.

    Gone Girl, David Fincher'ın en iyi filmlerinden biri olarak yerini almıştı. Filmde Rosamund Pike'ın karakteri kocasından intikam almak için kendini mağdur gösteren bir kadın olarak karşımıza çıkmıştı. I Care A Lot'ta ise buna benzer psikopatlıkta bir kadın izliyoruz. Rosamund Pike, bu konuda şu sözleri sarf etti: "Amy çok stratejik ve her şeyi harfi harfine aylar öncesinden halletmişti. Marla daha çok kendi işine bakan bir dolandırıcı ve daha cesur. İki kayanın arasına sıkıştığında oradan çıkmanın bir yolunu bulabilir. Amy farklı tipte bir insan. Ama ikisi de zeki ve masum insanları kandırmakda iyiler."

    I Care A Lot, izleyiciler tarafından Gone Girl kadar çok sevilmedi. Ancak Rosamund Pike'ın kariyerinde iyi bir konuma sahip filmlerden biri olacak gibi görünüyor. Gone Girl, 2014 yılında gösterime girmişti. Gillian Flynn'in çok satan kitabından uyarlanan film, 369 milyon dolar gibi iyi bir gişe hasılatı kazandırmıştı. Ayrıca Pike, Amy rolüyle Oscar adaylığına layık görülmüştü. I Care A Lot'ta Pike'ın karakteri Marla, son derece başarılı bir yasal vasinin hikayesini anlatıyor. Marla’nın kanunları kendi yararına, müvekkillerinin ise zararına kullanmakta üstüne yoktur. Fakat bir gün kendisi için mükemmel bir müvekkil seçtiğini düşündüğü anda hiç olmadığı kadar yanılır. Çok geçmeden dış görünüşün ne kadar yanıltıcı olabileceğini öğrenir.

    I Care A Lot, Netflix üzerinden izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top