Hesabım
    Guy Ritchie, "Ministry Of Ungentlemanly Warfare"ı Yönetecek

    Guy Ritchie'nin gelecek projesi belli oldu.

    Son olarak bir kısmını ülkemizde çektiği Five Eyes'ı hayata geçiren başarılı yönetmen Guy Ritchie'nin gelecek filmi Ministry Of Ungentlemanly Warfare olacak. Film, II. Dünya Savaşı'nı konu edinen "Ministry Of Ungentlemanly Warfare: How Churchill’s Secret Warriors Set Europe Ablaze And Gave Birth To Modern Black Ops" isimli kitaptan uyarlanacak.

    Damien Lewis'in yazarı olduğu ve 2015 yılında raflardaki yerini alan kitap "Ministry Of Ungentlemanly Warfare: How Churchill’s Secret Warriors Set Europe Ablaze And Gave Birth To Modern Black Ops", filme uyarlanıyor. "Ministry Of Ungentlemanly Warfare" adını alan filmin yönetmen koltuğuna ise Guy Ritchie oturacak. Ritchie, son olarak The Gentlemen filmini vizyona sokmuş ve beğenileri kazanmıştı. Ministry Of Ungentlemanly Warfare'in senaryo taslağını A Private War ile tanınan Arash Amel kaleme aldı.

    Guy Ritchie'nin yönetmeni olacağı film, 1939 yılına götürecek. İngiliz ordusunun Avrupa'nın ortasında Almanya ordusu tarafından yenilmek üzere olduğu o dönemde Winston Churchill, büyük bir karşı hamle yapmak istiyordur. Churchill'in isteği, kabul edilen centilmence savaş kurallarının artık bir kenara bırakılmasıdır. Düşman hattının arkasından gizlice sızacak bir asker topluluğu bir araya getirilecektir. Bu da İngiltere'nin ilk black ops birimi olacaktır. Askerler, öldürülme ihtimalinin bilincinde olarak işi kabul eder. Böylelikle sağlam bir birim oluşturulur ve işleri tüm II. Dünya Savaşı'nı kapsar. Nazilere karşı çok önemli galibiyetler elde ederler. Birim, tüm savaş angajmanlarını hiçe sayar. Hatta düşmanı kontrol altına almak için ok ve yay bile kullanılır.

    Jerry Bruckheimer, filmin yapımcılığını üstlenecek. Paramount Pictures ise Ministry Of Ungentlemanly Warfare'in vizyona girmesini sağlayacak. Şimdilerde Guy Ritchie'nin Five Eyes film çekimlerini bitirmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top