Hesabım
    David Oyelowo'nun Yönetmenlik Denemesinin Haklarını Netflix Devraldı

    Netflix, The Water Man'in haklarını aldı.

    Başarılı oyuncu David Oyelowo'nun yönetmenliğini üstlendiği The Water Man'in geleceği belli oldu. Açıklamalara göre filmin Amerika hakları RLJE Films'e devredildi. The Water Man'in uluslararası yayın hakları ise dijital streaming platformu Netflix'in ellerine teslim edildi.

    İlk kez geçtiğimiz aylarda Toronto Film Festivali'nde dünya prömiyerini gerçekleştiren The Water Man, tüm dünyadaki izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Emma Needell'in senaryosunu kaleme aldığı film, Netflix üzerinden dünya çapındaki sinemaseverlere sunulacak. Needell daha önce Tick Tock ve Desert Noir isimli iki kısa filmin senaryosunu yazmıştı.

    The Water Man'de genç bir yaşta olan Gunner, hasta annesini kurtarmak için gizli bir sırrı açığa çıkarmaya çalışıyordur. Ölümsüzlüğü bulmaya çalışan Gunner, gizemli bir yerli kızla birlikte buna bir çözüm bulmak için uğraş verecektir. Bunun için birlikte Vahşi At Ormanı'na doğru bir yolculuğa çıkmaları gerekmektedir. Ama orman onların tahmin ettiğinden daha tehlikeli ve yabanidir. Tek çareleri Gunner'ın babasıdır. Gunner'ın babası onları bulup durdurmak için büyük bir çaba sarf edecek ve oğlunun gerçekte kim olduğunu keşfe çıkacaktır.

    David Oyelowo bir açıklamasında şu sözleri sarf etti: "Birçok açıdan bu film bir baba oğul hikayesi. Aynı zamanda filmin özünde annelere bir sevgi mektubu var ve bunu kendime adıyorum." The Water Man'in oyuncu kadrosunda Gunner rolüyle Lonnie Chavis'in yanı sıra Amiah Miller, Rosario Dawson, Alfred MolinaMaria Bello gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top