Hesabım
    Angel Manuel Soto, DC'nin "Blue Beetle"ını Yönetecek

    Warner Bros, Blue Beetle filmi için harekete geçti.

    DC Comics ve Warner Bros ortaklığıyla hayata geçirilmesi planlanan Blue Beetle çizgi roman uyarlaması için bir yönetmenle anlaşma imzalandı. Açıklamalara göre Angel Manuel Soto, Blue Beetle'ın yönetmen koltuğuna oturacak. Blue Beetle, DC'nin ilk Latin kökenli süper kahramanını anlatacak.

    Yönetmen Angel Manuel Soto, Blue Beetle'ı yönetecek olmasıyla ilgili şu sözleri sarf etti: "DC'nin ilk Latin süper kahraman filmi olacak olan Blue Beetle'ı yönetmek bir onurdur. Warner Bros ve DC'de çalışan herkese bana Jaime Reyes'i hayata geçirebileceğim konusunda güvendikleri içtenlikle teşekkürlerimi iletiyorum. Hep birlikte tarih yazmak için sabırsızlanıyorum." Angel Manuel Soto'nun yöneteceği Blue Beetle'ın çizgi romanları Keith Giffen, John Rogers ve Cully Hammer tarafından yazılmıştı.

    Blue Beetle çizgi romanları Jamie Reyes isimli Meksikalı Amerikalı ergenlik çağındaki birine odaklanıyor. Ayrıca Blue Beetle olarak kahraman olan iki isim daha bulunuyordu. Dan Garret ve Ted Kord'un ardından Jamie, üçüncü Blue Beetle olmuştu. Karakter ilk kez 2006 yılında Infinite Crisis çizgi romanının 5. sayısında görüldü. Ardından da aynı yılın Mayıs ayında Blue Beetle'a özel çizgi roman serisi başladı.

    Çizgi romanlarda Jamie Reyes, arkadaşları Paco ve Brenda ile birlikte okuldan çıkıp eve giderken yollarına bir böcek çıkar. Kullanılmayan bir arsaya gömülmüştür. Reyes böceği evine götürür ve ne olduğunu anlamaya çalışır. O günün gecesinde böcek canlanır ve kendini Jamie'nin omurgasına yerleştirir. Jamie'nin artık böcek sayesinde hızını ve gücünü artıran bir kabuk kostümü vardır. Ayrıca bu kostümle silah, kanat ya da kalkan üretebiliyordur. Henüz Jamie Reyes'i kimin canlandıracağı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top