Hesabım
    Jon Hamm ve Tina Fey, Kara Komedi "Maggie Moore(s)" Başrolünde!

    Maggie Moore(s)'un oyuncu kadrosundaki iki önemli isim açıklandı.

    Mad Men bölümlerini yöneten başarılı oyuncu ve yönetmen John Slattery'nin yöneteceği "Maggie Moore(s)"un başrolünü üstlenecek isimler resmi olarak açıklandı. Mad Men'in yıldızı Jon Hamm ve 30 Rock gibi yapımların yazar ve oyuncusu Tina Fey, filmin başrolünü üstlenecek. Hamm ve Fey aynı zamanda 30 Rock'ta birlikte rol almıştı.

    John Slattery, Amazon orijinal dizisi Modern Love'ın iki bölümünde birlikte başrolünü paylaştığı Tina Fey'i Maggie Moore(s)'un başrolüne getiriyor. Slattery ayrıca Jon Hamm ile birlikte Mad Men'de rol almıştı. Kara komedi olacağı söylenen Maggie Moore(s)'un konusu ise şöyle olacak: Son derece sessiz bir Arizona kasabasında görev alan bir polis şefi, aynı isme sahip iki kadının ard arda öldürülmesi olayını çözmeye çalışacaktır.

    Jon Hamm'in Maggie Moore(s)'daki polis şefi olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Oyuncuya kötü adam rolü verilmiş de olabilir. Filmde Tina Fey'in canlandıracağı yalnız yaşayan komşu karakteriyle polis arasında romantik bir olay yaşanacağı da biliniyor. Tina Fey ve Jon Hamm'in karakterlerinin 30 Rock'ta romantik bir ilişki içerisinde olduğunu biliyoruz. Bu nedenle ikili yeniden bu kimyalarını kullanmak üzere bir araya geliyor olabilir.

    Maggie Moore(s)'un senaryosunu Hollywoodland ile tanınan Paul Bernbaum kaleme aldı. Contentious Media'nın filmin yapımcılığını üstleneceği biliniyor. Filmin yönetmen koltuğuna oturacak olan John Slattery daha önce Mad Men ve Love dizilerinin yanı sıra God's Pocket filmini yönetmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top