Hesabım
    Tina Turner'ı Konu Edinen HBO Belgeseli "Tina"dan Fragman!

    Tina Turner'ın hayatını anlatan HBO Belgeseli Tina'dan fragman paylaşıldı.

    HBO'da yayınlanacak olan orijinal belgesel film Tina'dan yeni bir fragman paylaşıldı. Efsanevi müzisyen Tina Turner'ın yaşamına odaklanan film, Daniel Lindsay ve T.J. Martin tarafından hayata geçirildi. HBO altında son olarak The Bee Gees ve Tiger Woods belgeselleri çekilmişti. Ayrıca Woody Allen'ın istismarcı özel hayatını ortaya seren Allen vs Farrow belgeseli için hazırlıklar devam ediyor.

    Tina isimli belgeselin açıklanan resmi konusu ise şöyle: Rock and Roll müziğin kraliçesi olarak adlandırılan Amerikalı şarkıcı Tina Turner'ın hayatına odaklanıyor. Sanatçının arkadaşları ve birlilkte çalıştığı insanlarla yapılan röporlajlara, daha önce yayınlanmamış arşiv görüntülerine yer verilen belgeselde, döneminin en büyük sanatçılarından biri haline gelen Tina Turner’ın kariyer yolculuğunun yanı sıra özel hayatına da yer veriliyor.

    Tina Turner, 1960'lı, 70'li ve 80'li yıllarda çok büyük bir yıldız olarak dinleyicilerinin karşısına çıkıyordu. Belgesele Tina Turner'ı anlatmak için Angela Bassett, Oprah WinfreyKurt Loder ve Katori Hall konuk oluyor. Filmin yapımcılığını Simon Chinn, Jonathan Chinn ve Diane Becker üstleniyor.

    Tina'nın yönetmenleri Daniel Lindsay ve T.J. Martin daha önce LA 92, I Am Dying, Undefeated, On The Rocks gibi belgeselleri hayata geçirmişti. Belgesel film Tina, 27 Mart tarihinde HBO kanalında ve HBO Max straming platformunda izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top