Hesabım
    Daniel Kaluuya, "Get Out" Prömiyerine Çağrılmamış!

    Sundance Film Festivali, Daniel Kaluuya'ya davetiye göndermemiş.

    2017 yılında gösterime giren ve Jordan Peele'ye Oscar kazandıran korku filmi Get Out ile ilgili yeni bir olay ortaya çıktı. Filmin yıldızı Daniel Kaluuya'nın söylediklerine göre filmin dünya prömiyerine katılması için kendisine Sundance Film Festivali tarafından davetiye gönderilmediği için Kaluuya, galaya katılamamış.

    2018 yılında Akademi Ödülleri'nden En İyi Orijinal Senaryo Ödülü'ne layık görülen Get Out ile ilgili bir ayrıntı ortaya çıktı. Daniel Kaluuya son olarak başrolünde yer aldığı Judas and The Black Messiah'ın tanıtımı için The Graham Show'a katıldı. Kaluuya'ya neden Get Out filminin prömiyerinde yer almadığı sorusu yöneltildi. Oyuncu ise şu sözlerle cevap verdi:

    "Beni davet etmediler. Sundance'teki dünya prömiyeri sırasında, Black Panther'in çekimleri için Atlanta'daydım. Durumu rahatlatmak için programımı düzenledim. Dünya prömiyerine katılmak istiyordum. Ve beni davet etmediler. Davet edilmedim, yatağımda uzanıyordum ve bana biri 'İyi iş çıkarmışsınız' diye mesaj attı. Ben de 'Pekala, sorun değil' deyip geçtim. Sektör böyle Graham."

    Hem Jordan Peele'yi hem de Daniel Kaluuya'yı yıldızlaştıran Get Out'un konusu ise şöyleydi: Chris sıradan bir siyahi gençtir. Sevgilisi Rose ile mutlu bir ilişkisi vardır. Rose bir gün Chris'i ailesinin mülküne davet eder. Avrupalı Amerikalı sevgilisinin ailesinde bir tuhaflık olduğunu sezen Chris bir süre sonra mülkte kalmakta olan siyahi kişilerin bir bir kaybolduğunu öğrenir. Bunun üzerine tuz biber olan şey ise başka bir siyahi adamın kendisine iş işten geçmeden gitmesi yönündeki uyarısı olur. Chris bir şeylerin ters gittiğini sezmeye başladığında kurtulması sandığından çok daha zor olacaktır.

    Kaluuya'nın başrolünü üstlendiği Judas and The Black Messiah ise HBO Max üzerinden gösterimini yapıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top