Hesabım
    Yeni Spider Man Filminin Adı Bir Videoyla Duyuruldu

    Yeni filmin adını yıldız oyuncular açıkladı.

    Yükselen yıldız Tom Holland bir kez daha Spider Man olarak geri dönecek ve bir sonraki büyük ekran macerasının artık gerçek bir adı var. Filmin ve serinin yıldızları Tom Holland, Zendaya ve Jacob Batalon, çarşamba günü yayınlanan eğlenceli bir bir videoda filmin resmi adının Spider-Man: No Way Home olarak belirlendiğini açıkladı.

    Açıklama, Holland ve yardımcı yıldızlarının salı gecesi, Spider-Man: Phone Home, Spider-Man: Home Slice ve Spider-Man-Homewrecker gibi film için kendi sahte başlıklarıyla internette bir hareket yapmalarından kısa bir süre sonra gelmiş oldu. Spider-Man: No Way Home'da ayrıca, Benedict Cumberbatch, Marvel'ın orijinal karakteri Doktor Strange olarak yer alıyor ve farklı nesilleri de birleştireceği için çoklu evreni araştırdığı söyleniyor.

    Tobey Maguire'ın Spider-Man 2'sinde Doctor Octopus'u oynayan Alfred Molina da seriye geri dönecek. 2014 yapımı The Amazing Spider-Man 2'de Andrew Garfield'ın karşısında oynadığı kötü adam Electro'yu canlandıran Jamie Foxx da yine yeni filmde karşımıza çıkacak. Yeni başlık, çoklu evren spekülasyonlarına da bir destek vermiş oluyor.

    Sony ve Marvel Studios, 17 Aralık 2021 için bir sonraki Spider-Man filmi vizyon tarihini çok önceden belirledi ve şimdilik bir erteleme söz konusu değil. Film yapımcısı Jon WattsSpider-Man Homecoming (2017) ve Spider-Man: Far From Home (2019)'un yönetmenliğini yaptıktan sonra yönetmen koltuğuna geri döndü. Bir önceki film, dünya çapında 1,1 milyar dolardan fazla gelir elde ederek tüm zamanların en yüksek hasılat yapan Spidey filmi oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top