Hesabım
    Hızlı ve Öfkeli 9'dan Yeni Teaser!

    F9, izleyici karşısına geçmeye hazır!

    Vin Diesel'ın başında olduğu yıldız ekibin yeniden bir araya geldiği Hızlı ve Öfkeli 9'dan yeni bir teaser paylaşıldı. Teaser'dan anladığımız kadarıyla ekip bir araya gelip yeni bir işin sorumluluğunu üstlenirken bugüne kadar yaptıkları her şeyi riske atmış olacaklar. Daniel Casey'nin kaleme aldığı F9 yakında izleyici karşısında olacak.

    Fast and Furious serisine büyük katkıda bulunan Justin Lin'in yönetmen koltuğuna oturduğu F9'ın serinin sondan bir önceki filmi olduğu söyleniyor. Uzun yıllardır devam eden aksiyon serisi her ne kadar uzun soluklu olması nedeniyle eleştirilse de, neredeyse ilk günkü gibi hayranlarını etrafına toplamayı sürdürüyor. Paul Walker'ın vefatıyla birlikte sonlandırılması gerektiği düşünülen Fast and Furious serisi, dur durak demeden izleyici karşısına çıkmaya devam etmişti.

    Fast and Furious 9'ın konusu ise şöyle açıklandı: Dominic Toretto’nun artık tek önceliği oğlu Brian’ı korumaktır. Oğlu ve Letty ile birlikte sakin bir yaşam süren Toretto, istese de geçmişinden kurtulamaz. Bu kez geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalan Toretto, siber suçlu Cipher ile birlikte çalışan kardeşi Jakob’a karşı savaşmak zorunda kalır.

    Helen MirrenCharlize Theron ve John Cena gibi heyecan yaratan isimlerin yanı sıra filmin oyuncu kadrosunda Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Michael Rooker, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Amber Sienna, Finn Cole, Sung KangJim Parrack gibi yıldızlar yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top