Hesabım
    İtalyan Yapımı Netflix Filmi "Sulla Stessa Onda"dan Fragman!

    Yeni İtalyan filminden resmi fragman paylaşıldı.

    Massimiliano Camaiti'nin yönetmen koltuğuna oturduğu İtalyan yapımı Sulla Stessa Onda'dan yeni bir fragman paylaşıldı. Önümüzdeki ay içerisinde Netflix'te gösterimini yapmaya başlayacak olan filmin fragmanında rüzgar sörfü eşliğinde eğlenceli zaman geçiren gençlerin kaçamadığı bir aşk hikayesini izliyoruz. Sara ve Lorenzo'nun yaz sıcağı altında kıvılcımlanan aşkları, Sara'nın geçmişinden gelen dramatik olaylarla sarsılacaktır.

    Başrollerini ilk oyunculuk deneyimlerini yapan Elvira Camarrone ve Roberto Christian'ın paylaştığı Sulla Stessa Onda'nın konusu ise şöyle: Film, Sicilya güneşinin altında başlayan bir aşk hikayesini konu ediyor. Genç çiftin hızla büyümesine neden olan bu yaz macerası kısa süre sonra yerini acı bir aşk hikayesine bırakır.

    Filmin oyuncu kadrosunda Elvira Camarrone ve Roberto Christian'ın yanı sıra Vincenzo AmatoDonatella FinocchiaroCorrado Invernizzi ve Manuela Ventura gibi isimler yer alıyor. Yönetmen Massimiliano Camaiti, Sulla Stessa Onda ile ilk yönetmenlik denemesini gerçekleştirdi. Filmin senaryosunu Claudia Bottino ve Massimiliano Camaiti birlikte kaleme aldı.

    Sulla Stessa Onda, İngilizce adıyla Caught by a Wave, 25 Mart 2021 tarihinden itibaren Netflix'teki izleyicileriyle buluşuyor olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top