Hesabım
    Wesley Snipes, Mahershala Ali'nin Blade Olmasını Destekliyor!

    Eski Blade, Wesley Snipes, Mahershala Ali'ye destek mesajlarını iletti.

    Marvel Sinematik Evreni'nin gelecek projeleri arasında karanlık dünyasıyla birlikte Blade bulunuyor. Ama Marvel, daha önce Blade'i canlandıran Wesley Snipes ile değil Mahershala Ali'yi seçmeyi tercih etti. Bu konuda Wesley Snipes'tan Mahershala Ali'ye destek mesajı geldi.

    Wesley Snipes Uproxx'a konuşarak Blade'den ve Oscar ödüllü Green Book ve Moonlight ile Oscar kazanan yıldız oyuncu Mahershala Ali'den bahsetti. Oyuncu şu sözleri sarf etti: "İşin içinde değilim, ama genç sanatçıları ve Marvel'ın iş konusundaki seçimlerini destekliyorum. Güzel bir şey. Bence Mahershala Ali bu işin üstesinden gelecek. Elinde mükemmel bir iş var." Ayrıca Wesley Snipes gelecek projeleri hakkında konuştu: "İki projemiz var. Biri kadın başrollü aksiyon filmi. Karakterlerimiz şekil değiştiricilerin dünyasında olacak ve biraz da zamanda yolculuk olacak. Blade ile beyaz kuşak aksiyon yapmıştık. Şimdi ise siyah kuşak aksiyon yapacağız."

    Blade çizgi romanları bir vampir olan yasa dışı kahramana odaklanıyordu. Deacon Frost, diğer kötü vampirlere karşı mücadele veriyordu. Yeni Blade filminin 2023 yılından önce izleyici karşısına geçmeyeceği düşünülüyor. Filmin senaryosunu Stacy Osei-Kuffour kaleme alıyor. Henüz yönetmen koltuğuna oturacak isim ise açıklanmadı.

    Şimdilerde Marvel çatısı altında Spider-Man 3 ve Thor: Ragnarok filmleri çekiliyor. Ayrıca Doctor Strange In The Multiverse of Madness'ın çekimlerine başlanacağı söylenmişti. Bu sırada WandaVision dizisi haftalık Disney+ gösterimlerine devam ediyor ve Loki dizisinin gösterimine Haziran ayında başlanacağı söyleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top