Hesabım
    Jennifer Garner ve Mark Ruffalo'dan "Keşke 30 Olsam" Buluşması!

    Garner ve Ruffalo yıllar sonra bir araya geldi.

    2004 yapımı romantik komedi filmi "13 Going on 30" filminin iki yıldız oyuncusu Jennifer Garner ve Mark Ruffalo, yıllar sonra bir araya geldi. Filmde Garner Jenna Rink'i, Ruffalo ise Matt'i canlandırıyordu. Mark Ruffalo, Garner ile birlikte çektiği fotoğrafı "Eski bir dostla buluşma. Kanada'da Razzles'ı nereden bulabileceğimizi bilen var mı?" sözleriyle paylaştı.

    Keşke 30 Olsam filminin sanatsal bir şaheser olduğunu söyleyemeyiz. Ama film, 2000'li yılların başına dönüp o dönemin Hollywood romantik komedi ruhunu özleyenler için hoş bir zaman geçirme aracı olarak yerini alıyor. Aynı zamanda filmde Mark Ruffalo ve Jennifer Garner'ın uyumu da izlemeye değerdi. Ayrıca filmde harika bir dans sahnesi de bulunuyordu.

    Filmde 13 yaşındaki Jenna'nın dilek tozuyla kendini 30 yaşında bulmasını izlemiştik. Jenna’nın, on üçüncü doğum günü partisinde, en yakın arkadaşı Lucy’nin muzip bir oyunu ile her şey alt üst olur. Hoşlandığı erkek Matt ile ilgili alay konusu olup da fazlasıyla incinen Jenna, otuz yaşına gelene dek saklanmaktan başka bir şey istemez. Ve elindeki dilek tozu sayesinde umulmadık bir biçimde isteği gerçek olur. Fıstık gibi bir vücut, rüya gibi bir daire, muhteşem bir gardrop ve atlet bir erkek arkadaş, muhteşem bir iş, yıldız arkadaşlar. Bundan daha iyi bir hayat olabilir mi? Ne yazık ki Jenna, istediğinin bu olmadığını fark eder. Tek ihtiyacı olan bir zamanlar partisini mahveden, çocukluk arkadaşı Matt’dir. Onun yetişkin hali ile karşılaştığında ise tanıdığı eski Matt olmadığını fark eder.

    Mark Ruffalo ve Jennifer Garner, Ryan Reynolds başrollü The Adam Project'te birlikte rol alacak. Ruffalo filmde Reynolds'ın babasını canlandıracak. Garner'ın rolü ise detaylı açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top