Hesabım
    Daredevil, Spider-Man: No Way Home'daki Bir Mahkeme Sahnesinde mi Görülecek?

    Daredevil ile ilgili ortaya yeni iddialar atıldı.

    Tom Holland'ın başrolünde yer aldığı Spider-Man 3, bugün resmi adına kavuştu: Spider-Man No Way Home. Ama Holland'ın son kez Marvel ile iş birliği yapacağı Spider-Man No Way Home ile ilgili haberler burada sona ermiyor. Yakalanan yeni bir ayrıntıyla birlikte ortaya Charlie Cox ile ilgili bir dedikodu atıldı. Bu dedikoduya göre Daredevil'ı Spider-Man: No Way Home'un mahkeme sahnesinde görebiliriz.

    Dedikodu Spider-Man 3 için kast ve ekip desteğinde bulunan CL Casting şirketinden çıktı. Şirket, 23 Şubat tarihinde Facebook üzerinden bir duyuru yaptı. Bu duyuruyla birlikte stenograf, kameraman ve avukat arayışında oldukları belirtildi. Paylaşımla birlikte gözler Charlie Cox'un Spider-Man: No Way Home'daki sahne çekimlerinin henüz bitmemiş olabileceği düşünüldü. Tabii bu konuda Marvel'ın resmi bir açıklaması bulunmuyor.

    Diğer yandan Spider-Man: No Way Home'da çoklu evrene tanıklık edeceğimizi biliyoruz. Çünkü Sam Raimi imzalı Spider-Man filmlerinde Doctor Octopus'u canlandıran Alfred Molina ve The Amazing Spider-Man'de Electro'yu canlandıran Jamie Foxx, Spider-Man: No Way Home'da yer alacak. Benedict Cumberbatch'in canlandırdığı Doctor Strange de Peter Parker'a yeni macerasında eşlik edecek. Ama çoklu evren konusunda kesinliği olmayan bilgiler de bulunuyor. Andrew Garfield ve Tobey Maguire'ın Spider-Man: No Way Home'da çoklu evrendeki diğer kahramanlar olarak karşımıza çıkacağı söylenmişti. Tom Holland bunu yalanladı. Ama oyuncuya bu konuda bilgi verilmemiş olması ihtimali bulunuyor.

    Spider-Man: No Way Home'da kahramanımız Peter Parker olarak bir kez daha Tom Holland'ı; MJ rolüyle Zendaya'yı; Ned Leeds olarak Jacob Batalon'u; dedektif rolüyle Arian Moayed'i; May Parker olarak Marisa Tomei'yi; Flash Thompson olarak Tony Revolori'yi izleyeceğiz. Film, 17 Aralık 2021'de izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top