Hesabım
    Rachel Zegler, "Shazam! Fury of The Gods"da Kilit Rol Üstlenecek

    Rachel Zegler, Shazam devam filminin oyuncu kadrosuna katıldı.

    Stefan Ruiz, Vogue

    David F. Sandberg'ün ilk filmin ardından yönetmen koltuğuna oturacağı "Shazam! Fury of The Gods"ın oyuncu kadrosuna yeni bir ismin eklendiği resmi olarak açıklandı. Steven Spielberg'ün yeniden çektiği Westside Story'de ilk oyunculuk denemesini gerçekleştiren Rachel Zegler'ın yeni projesi Shazam! Fury of The Gods olacak. Söylenenlere göre oyuncu, filmde kilit bir rol üstlenecek.

    DC, son zamanlarda evrene genç ve henüz oyunculuğa başlamış isimleri eklemeyi tercih ediyor. Geçtiğimiz günlerde de The Flash'a Supergirl olarak Sasha Calle'yi eklendiği resmi olarak duyurulmuştu. Şimdi ise sırada Rachel Zegler bulunuyor. Zegler, başrolünde Zachary Levi'nin yer aldığı devam filmi "Shazam! Fury of The Gods"ın önemli karakterlerinden biri olarak filmdeki yerini alacak. Ancak bu rolün ne olduğu konusunda henüz resmi bir açıklama geldi. Zegler, takipçileriyle yalnızca tek cümlelik bir duyuruyu paylaştı.

    Şimdilerde Shazam'dan çok Black Adam gündemde yer kaplıyor. Dwayne Johnson neredeyse her gün Black Adam ile ilgili güncellemeler paylaşarak izleyicilerin ilgisini kaybetmiyor. Black Adam'ın çizgi romanlarda Shazam'ın ikiz kardeşi olduğu biliniyor. Yönetmen Sandberg'ün planları bilinmez, ancak Johnson'ın Shazam'da görülme ihtimali de her zaman bulunuyor.

    Shazam! 6 Güç filminde sihirli sözcükleri söylediği an dünyanın en güçlü ölümlüsüne dönüşen kahramanı izlemiştik. Gündelik hayatında okul ödevleri gibi meselelerle boğuşurken, süper kahraman olduğunda da dünyanın güvenliği için mücadele veriyor. Süleyman'ın bilgeliği, Herkül'ün gücü, Atlas'ın dayanıklığı, Zeus'un görlemi, Aşil'in cesareti ve Merkür'ün hızına sahip olan karakter, edindiği güçlerin sahiplerinin baş harfleri ile S.H.A.Z.A.M. adını alıyor.

    Shazam! Fury of The Gods'ın ülkemizdeki izleyicileriyle 2 Haziran 2023'te buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top