Hesabım
    Çağatay Ulusoy Başrollü Netflix Filmi "Kağıttan Hayatlar"dan Fragman!

    Kağıttan Hayatlar'dan beklenen fragman paylaşıldı.

    Yerli sinema ve dizi sektörünün yıldız oyuncusu Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı dram filmi Kağıttan Hayatlar, izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Netflix'te yayınlanacak olan filmin fragmanı resmi olarak paylaşıldı. OGM Pictures tarafından hayata geçirilen filmin fragmanında Çağatay Ulusoy'u kağıt toplama işçisi çocukların amiri olarak izliyoruz.

    Müslüm, Ayla, Türk İşi Dondurma ve Sarıkamış Çocukları gibi yapımlardan tanıdığımız Can Ulkay'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Kağıttan Hayatlar'ın konusu ise şöyle: Genç bir adam olan Mehmet, kağıt toplayarak geçimini sağlar. Onun bu hayattaki en büyük destekçisi ise Tahsin Baba'dır. Mehmet'in yaşamı, hayatına Ali adında 8 yaşındaki bir çocuğun girmesiyle bambaşka bir hal alır. Ali'yi ailesine kavuşturmaya çalışan Mehmet, bu sırada küçük çocukla arasında farklı bir bağ kurar.

    Kağıttan Hayatlar'ın senaryosunu Behzat Ç., Saygı, 46 Yok Olan gibi yapımların senaryosunu yazan başarılı isim Ercan Mehmet Erdem kaleme aldı. Kağıttan Hayatlar'ın oyuncu kadrosunda aynı zamanda yakında Yeşilçam dizisinde karşımıza çıkacak olan Çağatay Ulusoy'un yanı sıra Emir Ali DoğrulErsin ArıcıTurgay TanülküSelen Öztürk gibi isimler yer alıyor.

    Kağıttan Hayatlar, Çağatay Ulusoy'un Hakan Muhafız'ın ardından Netflix ile ikinci iş birliği olacak. Film, 12 Mart'tan itibaren izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top