Hesabım
    Ariana Greenblatt, Borderlands'in Tiny Tina'sı Olacak

    Borderlands'in oyuncu kadrosu genişliyor!

    Cate Blanchett'nin yıldızı olacağı Borderlands oyun uyarlamasının kadrosuna yeni bir isim daha eklendi. Açıklamalara göre Ariana Greenblatt, Borderlands'teki karakterlerden biri olan Tiny Tina'ya hayat verecek. Oyuncuyu Avengers: Endgame'de Gamora'nın küçüklüğünü canlandırırken izleme şansı yakalamıştık.

    Eli Roth'un imzasını atacağı blockbuster uyarlama film Borderlands'in oyuncu kadrosuna yeni isimler eklenmeye devam ediyor. Ariana Greenblatt'in canlandıracağı Tiny Tina, oyunda 13 yaşında bir patlayıcı uzmanı olarak karşımıza çıkıyordu. Tina ve ebeveynleri, Jack'in mutasyon deneylerini üzerlerinde gerçekleştirebilmesi için Hyperion'a satılmıştır. Deneylerin sonucunda sadece Tina hayatta kalır. Ebeveynlerinin ölümünden önce annesi Tina'ya elbisesinin altına bir patlayıcı saklattırır. Bu patlayıcı, onun kaçışı olur. Tina o günden sonra Hyperion'dan intikam almaya yemin eder. Hyperion oyunda dünyanın en etkili silahlarını üreten şirket olarak biliniyor.

    Yönetmen, Tiny Tina'yı canlandıracak olan Ariana Greenblatt hakkında şu sözleri sarf etti: "Ariana sinema sektörünün olağanüstü ve yeni yeteneği. Şimdiden birçok meslektaşımla birlikte çalıştı ve herkes ona övgüler yağdırıyor. Oyuncu seçmesinde aklımızı yerinden çıkardı. Vahşi, deli ve öngörülemez Tiny Tina'yı canlandırmasını sabırsızlıkla bekliyorum."

    Borderlands, kurgusal Pandora gezegeninde gizemli bir kalıntının peşine düşen bir grup insanın hikayesini konu ediyor. Kalıntıların peşindeki insanlar, bu sırada son derece tehlikeli olan uzaylılarla savaşmak zorunda kalır. Filmin başkahramanı Cate Blanchett'nin canlandıracağı Lilith olacak. Söylenenlere göre Lilith, Atlas'a ait uzay hapishanesinde olacak. Şirketin sahibi, eğer kızını kurtarırsa Lilith'e özgürlüğünü kazandıracağını söyleyecek. Ama patronun kızı, değerli bir kasayı açmanın tek anahtarı olacak. Atlas ise bunu kendi çıkarları için isteyecek.

    Jack Black, Claptrap isimli bir robotu seslendirecek. Black ile birlikte Jumanji'de rol alan Kevin Hart, paralı bir asker olan Roland'a hayat verecek. Jamie Lee Curtis'i ise Pandora'da bir arkeolog olan Tannis olarak izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top