Hesabım
    Bruce Campbell, "Doctor Strange In The Multiverse of Madness" Kadrosunda mı?

    Bruce Campbell'ın yeni paylaşımı, oyuncunun Doctor Strange 2 setinde olduğunu düşündürdü.

    Doctor Strange In The Multiverse of Madness ile ilgili yeni gelişmeler bulunuyor. Herhangi bir resmi açıklama gelmese de Bruce Campbell'ın yaptığı sosyal medya paylaşımı, oyuncunun Doctor Strange 2 setinde olduğu izlenimini verdi. Paylaşımında yer verdiği sözlerin birçok kez birlikte çalışma imkanı bulduğu, aynı zamanda Doctor Strange 2'nin yönetmeni olan Sam Raimi'yi işaret ettiği söyleniyor.

    Bruce Campbell paylaşımında şu sözleri sarf etti: "Belirli bir şehirde, belirli bir yönetmenle belirli bir film üzerinde belirli bir aktörle birlikte çalışmak harikaydı. Kesinlikle öyleydi!"

    Campbell'ın paylaştığı görselin Londra olduğu biliniyor. Ama görselin Bruce Campbell tarafından çekilmediği de biliniyor. Yani oyuncu Doctor Strange 2'de rol alacağını açıklamak üzere bilinçli olarak bu görseli aratıp paylaşmış olabilir. Doctor Strange In The Multiverse of Madness'ın yönetmeni Sam Raimi, Bruce Campbell ile birlikte Evil Dead, Evil Dead 2Army of Darkness yapımlarını hayata geçirmişti.

    Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminde Doctor Strange'in başdüşmanının Chiwetel Ejiofor'un canlandırdığı Mordo olacağını biliyoruz. Ayrıca Elizabeth Olsen, Wanda Maximoff karakteriyle birlikte filmin yıldızlarından biri olacak. Scarlet Witch şimdilerde WandaVision dizisiyle gündemde geniş bir yer kaplıyor. Dizinin 8. bölümünde Wanda'nın güçlerinin sınırlarını öğrenmeye çalışmıştık. Benedict CumberbatchBenedict Wong ve Rachel McAdams, bir kez daha Doctor Strange dünyasında görülecek.

    Doctor Strange In The Multiverse of Madness, 25 Mart 2022 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top