Hesabım
    Rosamund Pike, Film Posterlerinde Görünümünün Değiştirilmesinden Rahatsız

    Rosamund Pike'ın göz rengini değiştirmiş ve göğüslerini büyütmüşler.

    Geçtiğimiz haftalarda Netflix orijinal yapımı I Care A Lot ile gündeme yerleşen yıldız oyuncu Rosamund Pike, Kelly Clarkson'a verdiği bir röportajda filmlerde vücudunun değiştirilmesinden bahsetti. Pike'ın söylediklerine göre kendisinin isteği dışında birçok kez vücut boyutları rahatsız edici ve anlamsız bir şekilde değiştirilmiş.

    Rosamund Pike bu konuda şu sözleri sarf etti: "Bunu fark ettiğimde 1 yıl kadar önce bir uçaktaydım. Uçmaya devam ederken bir selfie çektim. Ve tanımadığım biri fotoğrafa bakıp dedi ki "Hayır bebeğim, yüzüne Facetune yapmalısın". "Afedersiniz, ne?" diye sordum. Fotoğrafı Facetunelamam gerektiğini söyledi. Bu olay ilk kez Facetune ile tanışmam oldu. Yüz ve vücut rötüşlerinin daha sık yapıldığını fark etmeme neden oldu. Johnny English'in posterinde göğüslerim büyütülmüştü. Posterdeki karakter çekiminde hiçbir zaman sahip olmadığım etkileyici göğüslere sahiptim. Radioactive'de garip ve nedenini bilmediğim bir şekilde gözlerimi kahverengi yaptılar."

    Pike şu sözlerle kendini anlatmaya devam etti: "Daha sonra, gerçekten bu yapılanların tümünü bilip bilmediğimizi düşündüm. Bu rötüşler apaçık ortadaydı. "Vay canına kahverengi gözlerim var" ya da "devasa göğüslerim var" diyebiliyorsunuz. Ama muhtemelen sayısız kez görünüşümüz değiştirildi ve bunu fark bile etmedik. Gerçekte neye benzediğimizi kavrama yetimizi kaybediyoruz." Başarılı oyuncu Rosamund Pike'ın yaşadığının birçok ünlü ismin başından geçtiği biliniyor. Bu durum özellikle Hollywood'un seksist görüşünü ve izinsiz bir şekilde özel alana müdahale etme rahatlığını simgeliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top