Hesabım
    İkonik Korku Filmi "Silent Night, Deadly Night"ın Yeniden Çekimi İçin Tarih Belirlendi

    "Silent Night, Deadly Night", 2022'de izleyici karşısına çıkacak.

    Orwo Stüdyoları ve Black Hanger Stüdyoları'nın yaptığı yeni duyuruya göre Silent Night, Deadly Night'ın yeniden çekimi için harekete geçildi. Klasikleşmiş slasher alt türündeki korku filmi Silent Night, Deadly Night'ın prodüksiyonuna yakında başlanacak. Açıklamalara göre film, 2022 yılında izleyici karşısında olacak.

    Orijinal filmle tanınan Scott Schneid ve Dennis Whitehead'in Orwo altında yapımcılığını üstleneceği Silent Night, Deadly Night için harekete geçildi. Silent Night, Deadly Night, Charles E. Sellier Jr.'ın yönetmenliğini üstlendiği 1984 yapımı orijinal filmin yeniden çekimi olacak. Orijinal filmin konusu şöyleydi: Billy henüz 8 yaşındayken Noel Baba kılığına giren bir psikopatın ailesini katledişine tanık olur. Bu olay onda büyük bir travma yaratır. Bu olay üzerine Billy, kendisine yıllarca kötü davranan insanlar tarafından yönetilen bir yetimhaneye yerleştirilir. 18 yaşına geldiğinde yetimhaneden ayrılan Billy, bir oyuncakçıda çalışmaya başlar. Çalıştığı oyuncakçıda Noel Baba gibi giyinmek zorunda kaldığında içindeki yıkıcı ve kanlı öfke dışarı çıkar.

    Anthony Masi, Silent Night Deadly Night hakkında şu sözleri sarf etti: "Orijinal yapımcılar Orwo ve Black Hanger ile birlikte çalışacağımız için heyecanlıyız. Ayrıca orijinal filmin nostaljikliğini onurlandırmaya ve yeni izleyicilere keşfedip kucak açmaları için sürprizler sunmaya kararlıyız." Filmin yapımcılığını Schneid ve Whitehead'in yanı sıra Anthony Masi, Jake SealTerry Bird ve Jamie R. Thompson üstlenecek. Silent Night, Deadly Night'ın oyuncu kadrosuyla ve yönetmeniyle ilgili herhangi bir açıklama henüz yapılmadı. Filmin dağıtım hakları Orwo Stüdyoları'nda bulunuyor ve 2022 yılında izleyici karşısına çıkması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top