Hesabım
    Yeni "Justice League" Posteri Yayında!

    Zack Snyder'lı Justice League yeniden kurgusundan poster paylaşıldı.

    Warner Bros'un kesenin ağzını yeniden açmasına neden olan Justice League'den yeni bir afiş paylaşıldı. Zack Snyder'ın çekimlerini neredeyse tamamlayıp projeden ayrılmak zorunda kaldığı Justice League yeniden kurgulanarak ve ek çekimleri yapılarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmin posterinde tüm başkahramanlarımızı görüyoruz.

    Yönetmen Zack Snyder'ın ipleri Warner Bros ve DC'nin ellerinden aldığı Justice League için hazırlıklar devam ediyor. Snyder, orijinal projeden ailevi sorunlar nedeniyle ayrılmak ve yönetmen koltuğunu rakip şirket Marvel'ın başarılı isimlerinden Joss Whedon'a vermek zorunda kalmıştı. Ancak Whedon ve Warner Bros projeyi hiçkimsenin istemediği şekilde değiştirdi, sahneler yeniden çekildi ve senaryodan farklı olarak kurgulandı. Zack Snyder ipleri eline aldığı zaman ilk iş olarak kötü kahraman tasarımlarına el attı, kendi çektiği sahnelerin tamamını kullanarak yeniden kurgulama aşamasını devreye soktu ve ek sahne çekimlerini hayata geçirdi.

    Orijinal filmde Jared Leto, Joker karakteriyle yer almıyordu. Ama yeni kurguda Joker ile Batman karşılaşması göreceğiz. Bu ek sahne çekimlerine Leto'nun yanı sıra Henry Cavill, Joe ManganielloRay FisherBen Affleck gibi isimler katıldı. Ray Fisher Justice League'in ardından yolunu tamamen DC ile ayırma kararı aldı. Bunun altındaki en önemli neden de Joss Whedon ve Walter Hamada oldu. Joss Whedon, çekimler boyunca istismar ve şiddet içeren davranışlar sergilemişti ve DC, tüm şikayetlere rağmen yönetmeni koruyordu.

    Justice League 18+ olarak HBO Max üzerinden yayınlanacak. Ayrıca 4 saat süreceği söyleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top