Hesabım
    "The Gray Man"in Kadrosuna Regé-Jean Page, Alfre Woodard ve Billy Bob Thornton Katıldı

    The Gray Man'in oyuncu kadrosuna yeni yıldız isimler eklendi.

    Anthony ve Joe Russo'nun yönetmen koltuğuna oturacağı The Gray Man hakkında yeni gelişmeler yaşandı. Duyuruya göre filmin oyuncu kadrosuna yıldız oyuncular Regé-Jean Page, Alfre Woodard ve Billy Bob Thornton dahil oldu. The Gray Man'in başrolünü Ryan Gosling ve Chris Evans'ın paylaşacağı biliniyor.

    Birkaç ay önce coronavirüs salgını nedeniyle çekimlerinde ertelemeye gidilen The Gray Man'in oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Bir önceki duyuruda Ana de Armas, Jessica Henwick, Wagner MouraJulia Butters ve Dhanush'un The Gray Man'de rol alacağı duyurulmuştu. Şimdi ise Bridgerton ile yıldızı parlamaya başlayan Rege-Jean Page, Star Trek, Luke Cage, See gibi yapımların başarılı oyuncusu Alfre Woodard ve Sling Blade, A Simple Plan, Who Wasn't There gibi yapımlarla tanıdığımız Oscar ödüllü oyuncu Billy Bob Thornton kadroya dahil edildi.

    James Bond filmlerinin tarzını kendine örnek alacak olan The Gray Man'in hikayesi şöyle: CIA ajanı Court Gentry, sessiz ve profesyonel suikastleriyle yaşayan bir efsaneye dönüşmek üzeredir, ancak üstleri tarafından verilen bir kararla avlayandan avlanana dönüşür. Court Gentry'nin kendine kurulan komployu açığa çıkarması ise çok uzun sürmeyecektir. Her şeye rağmen müşterisinin hayatını kurtarmaya çalışan Gentry, eş zamanlı olarak kendi ailesinin emniyette olmasını da sağlamak zorundadır.

    The Gray Man'de Ryan Gosling Court Gentry'ye Chris Evans ise Lloyd Hansen'a hayat verecek. Film 200 milyon dolarlık bütçe ile hayata geçirilecek. Ancak ne zaman izleyici karşısına geçeceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top