Hesabım
    Josh Lawson, Mortal Kombat'in Aksiyon Filmi Olmadığını Söylüyor!

    Josh Lawson, Mortal Kombat ile ilgili açıklama yaptı.

    Yurt dışında HBO Max üzerinden, ülkemizde ise sinemalarda izleyici karşısına çıkması planlanan Mortal Kombat ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Filmin yıldız oyuncularından Josh Lawson, Mortal Kombat'i yorumladı. Lawson, oyun uyarlaması filmde Kano isimli karaktere hayat veriyor.

    Mortal Kombat oyunları bugüne kadar birçok kez animasyon dizisi, filmi, live-action filme uyarlanarak hayranlarla buluşturuldu. Ancak çoğunun tatmin edici derecede iyi uyarlamalar olduğu söylenemez. Nisan ayında gösterime girecek olan Mortal Kombat ise umut vaat ediyor. Filmde Kano'ya hayat veren Josh Lawson, Mortal Kombat hakkında şu sözleri sarf ederek filmi tanımladı:

    "Tam olarak bir aksiyon filmi değil. Daha çok dövüş sanatları filmi. Bu nedenle farklı olduğunu düşünüyorum ve bu nedenle sette farklı hissettirdi. Film gerçekten muhteşem dövüş sanatçılarını göstermek ve sergilemekle ilgili. Bu nedenle bana göre temelde bazı popüler aksiyon filmlerinden farklı. Joe'ya (Taslim), Lewis'e (Tan) ve Max'e (Huang) baktığımda bu işin ustası olduklarını görüyorum." Mortal Kombat filminde Cole rolünde Lewis Tan'i, Sub Zero rolünde Joe Taslim'i, Sonya olarak Jessica McNamee'yi, Kano olarak Josh Lawson'ı, Scorpion olarak ise Hiroyuki Sanada'yı izleyeceğiz.

    Filmin konusu ise şöyle olacak: Cole, para için dövüşen ve geçmişinden, kendisine kalan mirastan haberi olmayan biridir. Bu sırada İmparator Shang Tsung, en iyi adamı olan Sub-Zero'yu Cole'u yenmesi için gönderir. Ailesinin güvenliğinden şüphe duyan Cole, Sonya Blade'i aramak üzere yola düşer. Yakın zamanda Cole kendini Lord Raiden'ın tapınağında bulur. Raidan bir tanrıdır ve Earthrealm'ın koruyucusudur. Raiden, Cole'da bulunan işareti taşıyanlara kalacak yer veriyordur. Cole burada Liu Kang, Kung Lao, Kano gibi savaşçılara eğitim verir. Amaçları, Outworld'de dünyanın en iyi savaşçılarına karşı galip gelebilmektir. Ancak bu yolla ailesini koruyabilecektir.

    Mortal Kombat, yurt dışındaki sinemalarda ve HBO Max'te 16 Nisan tarihinden itibaren gösterimde olacak. Ülkemizde ise filmin daha erken bir tarih olan 9 Nisan'da sinemalardaki yerini alması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top