Hesabım
    Kevin Hart'lı "Fatherhood" Netflix'e Taşınıyor!

    Sony'de bulunan Fatherhood'un hakları Netflix'e devredildi.

    Kevin Hart'ın başrolünde yer alacağı komedi ve dram türündeki Fatherhood filminin haklarının Netflix'e devredildiği resmi olarak açıklandı. Sony ve Netflix, Fatherhood'un dağıtımı konusunda işbirliğine gidiyor. Orijinal karara göre filmin 21 Nisan tarihinde sinemalarda gösterilmesi planlanıyordu. Ancak bunun yerine Babalar Günü haftasında Netflix'te yayınlanması bekleniyor.

    Netflix ile Kevin Hart'ın HartBeat prodüksiyon şirketi daha önce de işbirliğine gitmişti. Şimdi bir kez daha iki şirket bir araya geliyor. Fatherhood'un hem yönetmenliğini hem de senaristliğini Paul Weitz üstleniyor. Weitz'i Fatherhood ile babalık konusunda kesişen About A Boy filmi sayesinde tanımıştık. Filmin oyuncu kadrosunda Kevin Hart'ın yanı sıra 12 Yıllık Esaret, Star Trek, See gibi yapımların başarılı oyuncusu Alfre Woodard; Get Out, Bird Box, Tag gibi filmlerin yıldızlarından Lil Rel Howery; DeWanda Wise, Anthony CarriganPaul Reiser gibi isimler yer alıyor.

    Fatherhood, Matthew Logelin'in yazarı olduğu ve 2011 yılında yayınlanan anı kitabı "Two Kisses for Maddy: A Memoir of Loss and Love"dan uyarlanacak. Kitap, Logelin ve kızı Madeline'ın iki aylığına Hindistan'a taşınmasını anlatıyor. Logelin, kızının annesinden ayrı yaşamak zorunda kaldığı bu dönemde babalık konusunda büyük bir mücadele vermek zorunda kalacaktır.

    Fatherhood, 18 Haziran'da Netflix üzerinden gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top