Hesabım
    Kalinda Vazquez, Yeni Bir Star Trek Filmi Yazıyor!

    Star Trek evrenine yeni bir orijinal film ekleniyor.

    Star Trek: Discovery'nin senaristleri arasında bulunan Kalinda Vazquez, yeni bir orijinal Star Trek filmi kaleme alıyor. Star Trek: Beyond'un üstüne 5 yıl geçmesine rağmen henüz serinin devamı hayata geçirilemedi. Kalinda Vazquez'in yazdığı orijinal film hakkındaki detaylar şimdilik gizli tutuluyor.

    Star Trek: Discovery'nin yanı sıra Fear The Walking Dead, RunawaysOnce Upon A Time gibi yapımların senaryolarını kaleme alan Kalinda Vazquez, yeni bir Star Trek filmine imzasını atacak. Ama bu kez Kirk, Spock gibi karakterler yerine orijinal karakterlere yer verilecek gibi görünüyor.

    Aynı zamanda Star Wars filmlerinde de imzası bulunan J.J. Abrams, Star Trek filmlerinin yapımcılığını üstleniyor. Geçtiğimiz yıllarda Paramount Pictures, Quentin Tarantino ile birlikte bir Star Trek filmini hayata geçireceklerini açıklamıştı. Ancak Tarantino aile kurduktan sonra bu fikirden vazgeçtiğini belirtmişti. Sonrasında Fargo ile tanınan Noah Hawley, Star Trek devam filminin yönetmen koltuğuna getirildi. Hawley'den bir süredir ses çıkmadığı görülüyor.

    Yeni nesil Star Trek filmlerinin oyuncu kadrosunda Chris Pine, Zoe Saldana, Zachary Quinto, Karl Urban, Simon PeggSofia Boutella gibi yıldız isimler bulunuyor. Kalinda Vazquez'in orijinal Star Trek filmi hakkında yakın zamanda daha detaylı açıklama yapılması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top