Hesabım
    Amazon'un Üç Yeni Filmi Criterion Collection'a Dahil Olacak

    Bu yıla damga vuran üç film koleksiyona dahil ediliyor..

    Amazon Studios, Oscar sezonu için tam zamanında, stüdyonun 2018'den beri ilk kez film sokabildiği Criterion Collection'a üç ödül adayı filmini birden dahil ediyor. Indiwire'ın haberine göre, Darius Marder'in "Sound of Metal", Regina King'in "One Night in Miami" ve Garrett Bradley'in "Time" filmleri prestijli arşiv Criterion Collection'a katılıyor.

    “Sound of Metal”ın Criterion sürümünün 2022'de çıkması planlanırken, son ikisi bu yılın ilerleyen günlerinde dahil olacak. Bu haber, Amazon Original filmlerinin 2018 Polonya draması “Cold War”da aynı muameleyi gördüğünden bu yana Criterion'a ilk kez katılması anlamına geliyor. Bazı filmlerin bu arşive katılması size garip gelebilir ama böyle düşünmeden önce, Michael Bay'in "Armageddon" filminin koleksiyonun bir parçası olduğunu hatırlayın.

    Bu habere ek olarak, Criterion, Amazon'un önemli rakibi Netflix'le bir araya gelerek, koleksiyona Martin Scorsese'nin "The Irishman", Noah Baumbach'ın "Marriage Story" ve Alfonso Cuaron'un "Roma" filmleri de dahil olmak üzere son ödüllü filmlerden bazılarını arşive katmak için çoktan bir araya geldi ve Criterion'ın da streaming platformlarına yeşil ışık yaktığını gösterdi.

    Yayın platformları orijinallerini Criterion'ın bir parçası olarak yayınlamak, doğası gereği kötü bir şey sonuç vermeyecektir. Birincisi, Netflix ve diğer platformalrın kapatılması durumunda kaybolabilecek filmler için fiziksel bir yayın sağlar ve akış platformlarının bir şekilde sebepsiz yere yayınlarına eklemeyi reddettiği bonus içeriklere izleyicilerin ulaşmasını sağlar. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top