Hesabım
    Amazon, John Wick'in Yazarıyla Birlikte "Hellsing"i Uyarlıyor

    Hellsing manga serisi filme dönüştürülüyor.

    Kouta Hirano'nun yaratıcısı olduğu korku ve aksiyon türlerindeki manga Hellsing'in filme dönüştürüleceği resmi olarak açıklandı. Duyuruya göre Amazon stüdyoları manganın haklarını elinde bulunduruyor. Hellsing, John Wick'in senaristi Derek Kolstad'ın kaleminden bir senaryo aracılığıyla filme dönüştürülecek.

    Derek Kolstad, John Wick serinin yanı sıra John Wick dizisi The Continental'ı, Marvel dizisi The Falcon and The Winter Soldier'ı, Kevin Hart'lı Die Hart'ı, henüz çekimlerine başlanmayan Hitman dizisini kaleme aldı. Şimdi ise sırada popüler korku aksiyon türündeki manga Hellsing'in senaryosunu yazmak bulunuyor. Kolstad aynı zamanda Hellsing'in yürütücü yapımcısı olacak.

    Yazar, Hellsing için Amazon ile yaptığı anlaşma hakkında şu sözleri sarf etti: "Kardeşimin beni seneler önce Hellsing mangası ve anime ile tanıştırmasından itibaren, Hellsing'i uyarlamaya takıntılı hale geldim. Mike Callaghan ve ekibi, Brian Kavanaugh-Jones ve Amazon ile ortak olabilmemiz için manganın haklarını elde ettiklerinde hayallerimin gerçek olacağını anladım." Hellsing, Dracula'nın hikayesini yeniden anlatasıyla biliniyor. Ancak bu kez Dracula değil, Alucard, 3. Vlad Dracula (Nosferatu) kullanılır. Abraham Van Helsing'in torunu, Alucard'ın koruyucusu olarak ailesinden ona kalan Integra Hellsing'i yönetiyordur. The Hellsing Organization altında görev alan ajan Seras Victoria, vampirlerle mücadele ediyorken vampire dönüşmek zorunda kalır. Vampir olmaya alışması çok zor olsa da Alucard'a efendi demek zorundadır.

    Hellsing animesi, ülkemizde MTV kanalında yayınlanmıştı. Bu nedenle dünyada olduğu kadar ülkemizde de büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. Film için ne zaman harekete geçileceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top